pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Huzur Operasyonu

27.05.2017 - 17:48, Güncelleme: 27.05.2017 - 17:48
 

Beypazarı'nda Huzur Operasyonu

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesindeki park ve bahçelerde, çok sayıda polisin katılımıyla huzur operasyonu gerçekleştirildi.İlçe Emniyet Müdürü Atilla...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesindeki park ve bahçelerde, çok sayıda polisin katılımıyla huzur operasyonu gerçekleştirildi.İlçe Emniyet Müdürü Atilla Yaşar, aranan kişi ve araçların yakalanması, suçluların caydırılması, huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla ülke genelinde olduğu gibi Beypazarı ilçesinde de eş zamanlı olarak polis ve jandarma ekiplerince geniş çaplı uygulamanın başlatıldığını söyledi. Şehir giriş ve çıkışlarıyla şehir merkezlerinde önceden tespit edilen çok sayıda park ile yine çok sayıda hassas noktada, şüpheli kişi ve araçlar üzerinde arama, kimlik kontrolü ve plaka sorgulaması yapıldığını dile getiren Yaşar, uygulama kapsamında saat 20.00 itibarıyla giriş ve çıkışlarda yol uygulamalarına başlanılacağını kaydetti.
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesindeki park ve bahçelerde, çok sayıda polisin katılımıyla huzur operasyonu gerçekleştirildi.İlçe Emniyet Müdürü Atilla...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesindeki park ve bahçelerde, çok sayıda polisin katılımıyla huzur operasyonu gerçekleştirildi.

İlçe Emniyet Müdürü Atilla Yaşar, aranan kişi ve araçların yakalanması, suçluların caydırılması, huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla ülke genelinde olduğu gibi Beypazarı ilçesinde de eş zamanlı olarak polis ve jandarma ekiplerince geniş çaplı uygulamanın başlatıldığını söyledi.

Şehir giriş ve çıkışlarıyla şehir merkezlerinde önceden tespit edilen çok sayıda park ile yine çok sayıda hassas noktada, şüpheli kişi ve araçlar üzerinde arama, kimlik kontrolü ve plaka sorgulaması yapıldığını dile getiren Yaşar, uygulama kapsamında saat 20.00 itibarıyla giriş ve çıkışlarda yol uygulamalarına başlanılacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.