pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Giysi Ve Takı Defilesi Düzenlendi

24.05.2017 - 17:33, Güncelleme: 24.05.2017 - 17:33
 

Beypazarı'nda Giysi Ve Takı Defilesi Düzenlendi

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım ve Kuyumculuk Takı Tasarım öğrencilerince "Geçmişten Günümüze Anadolu" ...

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım ve Kuyumculuk Takı Tasarım öğrencilerince "Geçmişten Günümüze Anadolu" temalı giysi ve takı defilesi düzenlendi.Abdülkadir Noyan Salonunda Ankara Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nın destekleri ile hazırlanan defilede, öğrenciler geleneksel kültürü, genç, dinamik ve modern bakışla yoğurarak farklı tasarımlarla ortaya koydu.Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş defile öncesi yaptığı konuşmada, Moda Tasarımı Programı ile Kuyumculuk ve Takı Tasarımı programlarının 2013 yılında yüksek okul bünyesine dahil edildiğini anımsattı.Etkinliğin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür eden İbiş, "Öğrencilerimiz, kurulduğu günden bu yana çok güzel, alışık olduğumuzun dışında görsel etkinliklerle üniversitemizi başarı ile temsil ettiler. Üç ay gibi kısa bir sürede tasarladığı ürünleri birazdan bizlere sunacak olan sevgili öğrencilerimiz, sizleri başarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Tasarım serüvenindeki uzun yolda ve meslek hayatınızda başarılar diliyorum." diye konuştu.Öğretim Görevlisi Muhammed Güldür ise defilede yer alan giysilerde bürgü, kadife, pazen ve şile bezi gibi yöresel kumaşlarla şalvarlar, saltalar, üç eteklerin yeniden hayat bulduğunu dile getirerek, takılarda ise gümüş madeni ve değerli taşlar kullandıklarını kaydetti.Konuşmaların ardından defile yapıldı.Defileye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İlhan Hatipoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Okan İbiş, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Beypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci katıldı.
ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım ve Kuyumculuk Takı Tasarım öğrencilerince "Geçmişten Günümüze Anadolu" ...

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım ve Kuyumculuk Takı Tasarım öğrencilerince "Geçmişten Günümüze Anadolu" temalı giysi ve takı defilesi düzenlendi.

Abdülkadir Noyan Salonunda Ankara Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nın destekleri ile hazırlanan defilede, öğrenciler geleneksel kültürü, genç, dinamik ve modern bakışla yoğurarak farklı tasarımlarla ortaya koydu.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş defile öncesi yaptığı konuşmada, Moda Tasarımı Programı ile Kuyumculuk ve Takı Tasarımı programlarının 2013 yılında yüksek okul bünyesine dahil edildiğini anımsattı.

Etkinliğin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür eden İbiş, "Öğrencilerimiz, kurulduğu günden bu yana çok güzel, alışık olduğumuzun dışında görsel etkinliklerle üniversitemizi başarı ile temsil ettiler. Üç ay gibi kısa bir sürede tasarladığı ürünleri birazdan bizlere sunacak olan sevgili öğrencilerimiz, sizleri başarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Tasarım serüvenindeki uzun yolda ve meslek hayatınızda başarılar diliyorum." diye konuştu.

Öğretim Görevlisi Muhammed Güldür ise defilede yer alan giysilerde bürgü, kadife, pazen ve şile bezi gibi yöresel kumaşlarla şalvarlar, saltalar, üç eteklerin yeniden hayat bulduğunu dile getirerek, takılarda ise gümüş madeni ve değerli taşlar kullandıklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından defile yapıldı.

Defileye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İlhan Hatipoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Okan İbiş, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Beypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.