pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Gıda Denetimleri Artırıldı

20.05.2018 - 12:33, Güncelleme: 20.05.2018 - 12:33
 

Beypazarı'nda Gıda Denetimleri Artırıldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde gıda üretimi ve satışı yapan işletmelere yönelik denetimler artırıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde gıda üretimi ve satışı yapan işletmelere yönelik denetimler artırıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yavuz Ekici, yaptığı açıklamada, zabıta ekipleriyle birlikte gerçekleştirdikleri denetimlerde temizliğe önem verdiklerini ve tarihi geçmiş ürün satışına asla müsaade etmediklerini söyledi. Denetimlerin sıklıkla sürdürüldüğünü belirten Ekici, “Güzel bir aydayız. 'Temizlik imandan gelir.' Bazı yerlere baktığımızda temizlik hiç uğramamış. Bu işletmelere tabii ki gereğini yapıyoruz." dedi. Yapılan denetimlerde eksiklikleri tespit edilen birçok işletme uyarıldı.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde gıda üretimi ve satışı yapan işletmelere yönelik denetimler artırıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde gıda üretimi ve satışı yapan işletmelere yönelik denetimler artırıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yavuz Ekici, yaptığı açıklamada, zabıta ekipleriyle birlikte gerçekleştirdikleri denetimlerde temizliğe önem verdiklerini ve tarihi geçmiş ürün satışına asla müsaade etmediklerini söyledi.

Denetimlerin sıklıkla sürdürüldüğünü belirten Ekici, “Güzel bir aydayız. 'Temizlik imandan gelir.' Bazı yerlere baktığımızda temizlik hiç uğramamış. Bu işletmelere tabii ki gereğini yapıyoruz." dedi.

Yapılan denetimlerde eksiklikleri tespit edilen birçok işletme uyarıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.