pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Fetö/pdy Operasyonu

21.11.2017 - 16:33, Güncelleme: 21.11.2017 - 16:33
 

Beypazarı'nda Fetö/pdy Operasyonu

Hakkında yakalama kararı bulunan yüzbaşı Ankara'nın Beypazarı ilçesinde düzenlenen operasyonda gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda meslekten ihraç edilen yüzbaşı U.D, Beypazarı ilçesinde gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı verilen ve daha önce meslekten ihraç edilen yüzbaşı U.D, Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir eve düzenlenen operasyonda yakalandı.Gözaltına alınan U.D'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Hakkında yakalama kararı bulunan yüzbaşı Ankara'nın Beypazarı ilçesinde düzenlenen operasyonda gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda meslekten ihraç edilen yüzbaşı U.D, Beypazarı ilçesinde gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı verilen ve daha önce meslekten ihraç edilen yüzbaşı U.D, Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir eve düzenlenen operasyonda yakalandı.

Gözaltına alınan U.D'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.