pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Denetimler

17.12.2017 - 14:28, Güncelleme: 17.12.2017 - 14:28
 

Beypazarı'nda Denetimler

ANKARA (AA) - Beypazarı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ilçe genelinde asayiş uygulaması yaptı.Üç ayrı ekibin katıldığı...

ANKARA (AA) - Beypazarı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ilçe genelinde asayiş uygulaması yaptı.Üç ayrı ekibin katıldığı denetimlerde, bazı işletme sahipleri uyarı alırken, bazı işletmeler ve kahvehane sahiplerine sigara ve alkol kullandırmaktan işlem yapıldı. Ayrıca bu işletmelere idari para cezası uygulandı. Emniyet Müdürü Hüseyin Koca, ilçe genelinde modifiye araç ve motosikletler üzerindeki denetimlerini de artırdıklarını ve aşırı ses ve gürültü çıkaran araçlara asla müsaade edilmeyeceğini belirtti.
ANKARA (AA) - Beypazarı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ilçe genelinde asayiş uygulaması yaptı.Üç ayrı ekibin katıldığı...

ANKARA (AA) - Beypazarı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ilçe genelinde asayiş uygulaması yaptı.

Üç ayrı ekibin katıldığı denetimlerde, bazı işletme sahipleri uyarı alırken, bazı işletmeler ve kahvehane sahiplerine sigara ve alkol kullandırmaktan işlem yapıldı. Ayrıca bu işletmelere idari para cezası uygulandı.

Emniyet Müdürü Hüseyin Koca, ilçe genelinde modifiye araç ve motosikletler üzerindeki denetimlerini de artırdıklarını ve aşırı ses ve gürültü çıkaran araçlara asla müsaade edilmeyeceğini belirtti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.