pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda 425 Ünite Kan Bağışlandı

17.06.2019 - 21:03, Güncelleme: 17.06.2019 - 21:03
 

Beypazarı'nda 425 Ünite Kan Bağışlandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 425 ünite kan bağışında bulunuldu.Türk Kızılay ve Beypazarı şubesi başkanlığınca ilçede yılın ...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 425 ünite kan bağışında bulunuldu.Türk Kızılay ve Beypazarı şubesi başkanlığınca ilçede yılın ikinci kan bağışı kampanyası düzenlendi.Atatürk Parkı yanında 5 gün süren kampanya kapsamında 425 ünite kan bağışında bulunuldu.Türk Kızılay Beypazarı Şube Başkanı Ahmet Kavas, 18-65 yaş arasında sağlıklı herkesin kan bağışında bulunabileceğini söyledi.Kavas, ''Hepimiz biliyoruz ki bağışlayacağımız kan ileride bizi hayata döndürebilir, yardımımıza koşabilir. O yüzden kan verin ve hayat kurtarın'' diye konuştu.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 425 ünite kan bağışında bulunuldu.Türk Kızılay ve Beypazarı şubesi başkanlığınca ilçede yılın ...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 425 ünite kan bağışında bulunuldu.

Türk Kızılay ve Beypazarı şubesi başkanlığınca ilçede yılın ikinci kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Atatürk Parkı yanında 5 gün süren kampanya kapsamında 425 ünite kan bağışında bulunuldu.

Türk Kızılay Beypazarı Şube Başkanı Ahmet Kavas, 18-65 yaş arasında sağlıklı herkesin kan bağışında bulunabileceğini söyledi.

Kavas, ''Hepimiz biliyoruz ki bağışlayacağımız kan ileride bizi hayata döndürebilir, yardımımıza koşabilir. O yüzden kan verin ve hayat kurtarın'' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.