pendik escort bayan
ak

Beypazarı'da Bilim Fuarı

25.05.2017 - 17:03, Güncelleme: 25.05.2017 - 17:03
 

Beypazarı'da Bilim Fuarı

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ortaokul ve liselerin katılımıyla düzenlenen bilim fuarı, sona erdi.TÜBİTAK'ın da desteklediği...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ortaokul ve liselerin katılımıyla düzenlenen bilim fuarı, sona erdi.TÜBİTAK'ın da desteklediği fuarlar, Namık Kemal Ortaokulu'nun 20 projesinin sergilendiği etkinlikle tamamlandıBeypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci, fuarı gezerek, öğrencilerin yaptıkları projeleri inceledi.Kaymakam Ekinci, öğrencilerin çalışmalarını desteklediklerini ifade ederek, "Fuarlarda gördük ki çocuklarımız, gerçekten fırsat verildiğinde olağanüstü imkanlarla çok güzel şeyler yaratabiliyorlar. Dolayısıyla çocuklara bu tür fırsatların verilmesi onların içindeki cevheri de ortaya çıkarması açısından ne kadar önemli olduğunu, çocukların yapmış olduğu eserleri görerek, farkına varmış olduk." diye konuştu.İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bilgiç ise, fuara katılan her bir okula 5 bin lira destek sağlandığını kaydetti.
ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ortaokul ve liselerin katılımıyla düzenlenen bilim fuarı, sona erdi.TÜBİTAK'ın da desteklediği...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ortaokul ve liselerin katılımıyla düzenlenen bilim fuarı, sona erdi.

TÜBİTAK'ın da desteklediği fuarlar, Namık Kemal Ortaokulu'nun 20 projesinin sergilendiği etkinlikle tamamlandı

Beypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci, fuarı gezerek, öğrencilerin yaptıkları projeleri inceledi.

Kaymakam Ekinci, öğrencilerin çalışmalarını desteklediklerini ifade ederek, "Fuarlarda gördük ki çocuklarımız, gerçekten fırsat verildiğinde olağanüstü imkanlarla çok güzel şeyler yaratabiliyorlar. Dolayısıyla çocuklara bu tür fırsatların verilmesi onların içindeki cevheri de ortaya çıkarması açısından ne kadar önemli olduğunu, çocukların yapmış olduğu eserleri görerek, farkına varmış olduk." diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bilgiç ise, fuara katılan her bir okula 5 bin lira destek sağlandığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.