pendik escort bayan
ak

Beypazarı Yatılı Bölge Erkek Hafızlık Kur'an Kursu

04.05.2019 - 18:48, Güncelleme: 04.05.2019 - 18:48
 

Beypazarı Yatılı Bölge Erkek Hafızlık Kur'an Kursu

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde geçen yıl tamamlanarak faaliyete geçen Yatılı Bölge Erkek Hafızlık Kur'an Kursu'nda 9 hafız yetiştirildiği bildirildi....

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde geçen yıl tamamlanarak faaliyete geçen Yatılı Bölge Erkek Hafızlık Kur'an Kursu'nda 9 hafız yetiştirildiği bildirildi. İlçe Müftü Vekili Ahmet Kavas, yaptığı açıklamada, zaman zaman kendisinin de kursta dersler verdiğini söyledi. Kavas, şöyle konuştu:"Kursumuz 9'uncu hafızını verdi. Allah'a şükürler olsun. Şimdi elimizden geldiğince inşaatı yarım kalan Yatılı Bölge Kız Hafızlık Kur'an Kursu inşaatını tamamlama çabasındayız. Geçtiğimiz günlerde Müftülük ve dernek olan bir kermes düzenledik. Bu inşaatın da kısa süre içinde tamamlamayı hedefliyoruz. Burada da kız hafızlarımızı yetiştirmenin çaba ve gayretinde olacağız."
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde geçen yıl tamamlanarak faaliyete geçen Yatılı Bölge Erkek Hafızlık Kur'an Kursu'nda 9 hafız yetiştirildiği bildirildi....

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde geçen yıl tamamlanarak faaliyete geçen Yatılı Bölge Erkek Hafızlık Kur'an Kursu'nda 9 hafız yetiştirildiği bildirildi.

İlçe Müftü Vekili Ahmet Kavas, yaptığı açıklamada, zaman zaman kendisinin de kursta dersler verdiğini söyledi.

Kavas, şöyle konuştu:

"Kursumuz 9'uncu hafızını verdi. Allah'a şükürler olsun. Şimdi elimizden geldiğince inşaatı yarım kalan Yatılı Bölge Kız Hafızlık Kur'an Kursu inşaatını tamamlama çabasındayız. Geçtiğimiz günlerde Müftülük ve dernek olan bir kermes düzenledik. Bu inşaatın da kısa süre içinde tamamlamayı hedefliyoruz. Burada da kız hafızlarımızı yetiştirmenin çaba ve gayretinde olacağız."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.