pendik escort bayan
ak

Beypazarı Turizmdeki Hamlesiyle Model Oluyor

Siyaset 01.05.2019 - 16:38, Güncelleme: 01.05.2019 - 16:38
 

Beypazarı Turizmdeki Hamlesiyle Model Oluyor

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan:- "İnceleme ve araştırma yapmak bulunmak üzere gelen tüm heyetlere belediye olarak yardımcı oluyoruz. Kendilerine ekipler veriyoruz. Böylece Beypazarı'nın turizm potansiyelini ve hareketini yerinde görerek bölgeler

ANKARA (AA) - Başkentin gözde ilçelerinden olan ve turizmiyle öne çıkan Beypazarı, model olmayı sürdürüyor. İlçenin turizme açılmasının akabinde yılda 300-400 bin turistin ziyaret ettiği Beypazarı'na çok sayıda ilçe kaymakamlığı ve belediye heyetler göndererek çalışmalarda bulunuyor. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, yaptığı açıklamada, ilçedeki 4 müzede görülmeye değer ürünler sergilendiğini söyledi.Model arayışında olan çok sayıda kentten heyetlerin ilçeye geldiğini belirten Kaplan, şöyle konuştu:"İnceleme ve araştırma yapmak bulunmak üzere gelen tüm heyetlere belediye olarak yardımcı oluyoruz. Kendilerine ekipler veriyoruz. Böylece Beypazarı'nın turizm potansiyelini ve hareketini yerinde görerek bölgelerinde bu modeli hayata geçirmeye çalışıyorlar. Beypazarı'nda tarih var, Beypazarı'nda kültür var. Beypazarı ilçesinde gelenek ve görenekler yaşatılıyor. Müzelerimiz var. Beypazarı, turizmiyle hakikaten model olmayı sürdürüyor. Biz de boş durmuyoruz. Belediye olarak birçok çalışmanın içindeyiz. Beypazarı gerek yaşamıyla gerekse yaşam biçimiyle, mutfak kültürüyle, konaklarıyla, tarihi evleri, hanları, hamamları, camileriyle insanları kendine çekiyor."
Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan:- "İnceleme ve araştırma yapmak bulunmak üzere gelen tüm heyetlere belediye olarak yardımcı oluyoruz. Kendilerine ekipler veriyoruz. Böylece Beypazarı'nın turizm potansiyelini ve hareketini yerinde görerek bölgeler

ANKARA (AA) - Başkentin gözde ilçelerinden olan ve turizmiyle öne çıkan Beypazarı, model olmayı sürdürüyor.

İlçenin turizme açılmasının akabinde yılda 300-400 bin turistin ziyaret ettiği Beypazarı'na çok sayıda ilçe kaymakamlığı ve belediye heyetler göndererek çalışmalarda bulunuyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, yaptığı açıklamada, ilçedeki 4 müzede görülmeye değer ürünler sergilendiğini söyledi.

Model arayışında olan çok sayıda kentten heyetlerin ilçeye geldiğini belirten Kaplan, şöyle konuştu:

"İnceleme ve araştırma yapmak bulunmak üzere gelen tüm heyetlere belediye olarak yardımcı oluyoruz. Kendilerine ekipler veriyoruz. Böylece Beypazarı'nın turizm potansiyelini ve hareketini yerinde görerek bölgelerinde bu modeli hayata geçirmeye çalışıyorlar. Beypazarı'nda tarih var, Beypazarı'nda kültür var. Beypazarı ilçesinde gelenek ve görenekler yaşatılıyor. Müzelerimiz var. Beypazarı, turizmiyle hakikaten model olmayı sürdürüyor. Biz de boş durmuyoruz. Belediye olarak birçok çalışmanın içindeyiz. Beypazarı gerek yaşamıyla gerekse yaşam biçimiyle, mutfak kültürüyle, konaklarıyla, tarihi evleri, hanları, hamamları, camileriyle insanları kendine çekiyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.