pendik escort bayan
ak

Beypazarı Kent Konseyi'nden Tekerlekli Sandalye Yardımı

03.07.2018 - 15:23, Güncelleme: 03.07.2018 - 15:23
 

Beypazarı Kent Konseyi'nden Tekerlekli Sandalye Yardımı

ANKARA (AA) - Beypazarı Kent Konseyi, Beypazarı Devlet Hastanesine tekerlekli sandalye ve iki volkır yardımında bulundu. Beypazarı Kent Konseyi-Engelli,...

ANKARA (AA) - Beypazarı Kent Konseyi, Beypazarı Devlet Hastanesine tekerlekli sandalye ve iki volkır yardımında bulundu. Beypazarı Kent Konseyi-Engelli, Yaşlı ve Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Hamide Özalp, başkan yardımcısı Vildan Çalışkan ve sekreteri Şenol Eras ile Beypazarı Devlet Hastanesi'ne gitti. Özalp, tekerlekli sandalye ve iki volkırı Başhekim Op. Dr. Yavuz Yavaş'a teslim etti.Özalp, komisyon olarak, çok sayıda engelliye engelli aracı, akülü tekerlekli sandalye temininde bulunduklarını belirterek, "Biz bu insanlardan sadece dua bekliyoruz. Bir de onların gözlerindeki parıltıyı gördüğümüzde nasıl sevindiğine şahit oluyoruz. Bu, bizi ziyadesiyle mutlu ediyor." dedi. Başhekim Yavaş ise duyarlı davranışlarından dolayı dernek yöneticilerine teşekkür etti.
ANKARA (AA) - Beypazarı Kent Konseyi, Beypazarı Devlet Hastanesine tekerlekli sandalye ve iki volkır yardımında bulundu. Beypazarı Kent Konseyi-Engelli,...

ANKARA (AA) - Beypazarı Kent Konseyi, Beypazarı Devlet Hastanesine tekerlekli sandalye ve iki volkır yardımında bulundu.

Beypazarı Kent Konseyi-Engelli, Yaşlı ve Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Hamide Özalp, başkan yardımcısı Vildan Çalışkan ve sekreteri Şenol Eras ile Beypazarı Devlet Hastanesi'ne gitti.

Özalp, tekerlekli sandalye ve iki volkırı Başhekim Op. Dr. Yavuz Yavaş'a teslim etti.

Özalp, komisyon olarak, çok sayıda engelliye engelli aracı, akülü tekerlekli sandalye temininde bulunduklarını belirterek, "Biz bu insanlardan sadece dua bekliyoruz. Bir de onların gözlerindeki parıltıyı gördüğümüzde nasıl sevindiğine şahit oluyoruz. Bu, bizi ziyadesiyle mutlu ediyor." dedi.

Başhekim Yavaş ise duyarlı davranışlarından dolayı dernek yöneticilerine teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.