pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı Kaymakamı Aksoy Okul İnşaatlarını İnceledi

19.02.2019 - 15:28, Güncelleme: 19.02.2019 - 15:28
 

Beypazarı Kaymakamı Aksoy Okul İnşaatlarını İnceledi

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Can Aksoy, ilçede yapımı süren bazı okulların inşaatlarını inceledi.Kaymakam Aksoy, beraberindeki İlçe Milli...

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Can Aksoy, ilçede yapımı süren bazı okulların inşaatlarını inceledi.Kaymakam Aksoy, beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun ile ilçede yapımı süren 5 okuldan 4 okulun inşaatını gezerek incelemede bulundu.İnşaatı yapan firma yetkililerinden bilgi alan Aksoy, okulların inşaatının tamamlanmasıyla ilçede okul ya da derslik sıkıntısının kalmayacağını söyledi.Aksoy, ilçe genelinde 10 bine yakın öğrencinin eğitim gördüğünü belirterek, "Eğitim ve öğretime önem veriyoruz. Bu anlamda desteğimiz sürecek. Bu okul inşaatlarının tamamlanmasının akabinde öğrenci başına derslik sayısı da artmış olacak ve dünya ortalamasına gelecek." dedi.Söz konusu okulların ilçeye kazandırılmasından dolayı mutlu olduğunu aktaran Aksoy, kendilerine desteklerini esirgemeyen Milli Eğitim Bakanlığı ve Ankara Valiliği ile ilgililere teşekkür etti.
ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Can Aksoy, ilçede yapımı süren bazı okulların inşaatlarını inceledi.Kaymakam Aksoy, beraberindeki İlçe Milli...

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Can Aksoy, ilçede yapımı süren bazı okulların inşaatlarını inceledi.

Kaymakam Aksoy, beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun ile ilçede yapımı süren 5 okuldan 4 okulun inşaatını gezerek incelemede bulundu.

İnşaatı yapan firma yetkililerinden bilgi alan Aksoy, okulların inşaatının tamamlanmasıyla ilçede okul ya da derslik sıkıntısının kalmayacağını söyledi.

Aksoy, ilçe genelinde 10 bine yakın öğrencinin eğitim gördüğünü belirterek, "Eğitim ve öğretime önem veriyoruz. Bu anlamda desteğimiz sürecek. Bu okul inşaatlarının tamamlanmasının akabinde öğrenci başına derslik sayısı da artmış olacak ve dünya ortalamasına gelecek." dedi.

Söz konusu okulların ilçeye kazandırılmasından dolayı mutlu olduğunu aktaran Aksoy, kendilerine desteklerini esirgemeyen Milli Eğitim Bakanlığı ve Ankara Valiliği ile ilgililere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.