pendik escort bayan
ak

Beymen'e "Dünyanın En İyi Moda Perakendecileri" Ödülü

24.01.2018 - 10:23, Güncelleme: 24.01.2018 - 10:23
 

Beymen'e "Dünyanın En İyi Moda Perakendecileri" Ödülü

Beymen, WeAr Global Dergisi tarafından "Dünyanın En İyi Moda Perakendecileri" ödülünü kazandı

İSTANBUL (AA) - Beymen, "Dünyanın En İyi Moda Perakendecileri" ödülünü kazanan ilk Türk markası oldu.Beymen'den yapılan açıklamaya göre, 50 ülkede, 8 ayrı dilde yılda dört kez yayınlanan, moda dünyasının prestijli uluslararası yayınlarından WeAr Global Dergisi tarafından Beymen "Dünyanın En İyi Moda Perakendecileri" ödülüne layık görüldü. Moda dünyasının mağazaları, koleksiyonları ve yeni trendleri ile ilgili geniş içeriğiyle dünyanın önde gelen satın almacılar, perakendeciler, ilham verenler, trend belirleyiciler ve karar vericileri tarafından yakından takip edilen WeAr Global Dergisi, bu yıl onuncu kez düzenlediği "Dünyanın En İyi Moda Perakendecileri" ödülünü kazananları derginin Ocak 2018 sayısında açıkladı. Derginin yazı işleri ekibi ve okuyucularının 2017 yılı aday mağazaları arasından yaptıkları değerlendirmede "Dünyanın En İyi Moda Perakendecileri" ödülünü; Beymen (İstanbul), Dover Street Market (Londra) ve Triple Major (Şangay) kazandı.Bu ödülü önceki yıllarda kazananlar arasında Colette (Paris), Selfridges (Londra), Liberty (Londra) gibi mağazalar yer aldı.
Beymen, WeAr Global Dergisi tarafından "Dünyanın En İyi Moda Perakendecileri" ödülünü kazandı

İSTANBUL (AA) - Beymen, "Dünyanın En İyi Moda Perakendecileri" ödülünü kazanan ilk Türk markası oldu.

Beymen'den yapılan açıklamaya göre, 50 ülkede, 8 ayrı dilde yılda dört kez yayınlanan, moda dünyasının prestijli uluslararası yayınlarından WeAr Global Dergisi tarafından Beymen "Dünyanın En İyi Moda Perakendecileri" ödülüne layık görüldü.

Moda dünyasının mağazaları, koleksiyonları ve yeni trendleri ile ilgili geniş içeriğiyle dünyanın önde gelen satın almacılar, perakendeciler, ilham verenler, trend belirleyiciler ve karar vericileri tarafından yakından takip edilen WeAr Global Dergisi, bu yıl onuncu kez düzenlediği "Dünyanın En İyi Moda Perakendecileri" ödülünü kazananları derginin Ocak 2018 sayısında açıkladı.

Derginin yazı işleri ekibi ve okuyucularının 2017 yılı aday mağazaları arasından yaptıkları değerlendirmede "Dünyanın En İyi Moda Perakendecileri" ödülünü; Beymen (İstanbul), Dover Street Market (Londra) ve Triple Major (Şangay) kazandı.

Bu ödülü önceki yıllarda kazananlar arasında Colette (Paris), Selfridges (Londra), Liberty (Londra) gibi mağazalar yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.