pendik escort bayan
ak

Beymen'e “2017'nin En İyi Omnichannel Deneyimi" Ödülü

24.04.2018 - 12:58, Güncelleme: 24.04.2018 - 12:58
 

Beymen'e “2017'nin En İyi Omnichannel Deneyimi" Ödülü

Beymen, ödeme, e-ticaret ve perakende sektörlerinin en önemli ödüllerinden olan Seamless Awards'ta "2017 Yılının En İyi Omnichannel Deneyimi" ödülünü kazandı

İSTANBUL (AA) - Lüks perakende sektörü markalarından Beymen, ödeme, e-ticaret ve perakende sektörlerinin en önemli ödüllerinden olan Seamless Awards'ta "2017 Yılının En İyi Omnichannel Deneyimi" ödülünü kazandı. Beymen'den yapılan açıklamaya göre, şirket, omnichannel uygulamaları ile katıldığı Seamless Awards'ta "2017 Yılının En İyi Omnichannel Deneyimi Ödülü”nün sahibi oldu. Seamless Awards ödül töreni, her yıl bankalardan sigorta ve telecom şirketlerine, teknoloji firmalarından start up’lara pazar lideri markaları ve 10 binin üzerinde katılımcıyı ağırlayan ödeme, e-ticaret ve perakende alanında dünyanın önde gelen fuarlarından olan Seamless Dubai Fuarı kapsamında gerçekleştirildi.
Beymen, ödeme, e-ticaret ve perakende sektörlerinin en önemli ödüllerinden olan Seamless Awards'ta "2017 Yılının En İyi Omnichannel Deneyimi" ödülünü kazandı

İSTANBUL (AA) - Lüks perakende sektörü markalarından Beymen, ödeme, e-ticaret ve perakende sektörlerinin en önemli ödüllerinden olan Seamless Awards'ta "2017 Yılının En İyi Omnichannel Deneyimi" ödülünü kazandı.

Beymen'den yapılan açıklamaya göre, şirket, omnichannel uygulamaları ile katıldığı Seamless Awards'ta "2017 Yılının En İyi Omnichannel Deneyimi Ödülü”nün sahibi oldu.

Seamless Awards ödül töreni, her yıl bankalardan sigorta ve telecom şirketlerine, teknoloji firmalarından start up’lara pazar lideri markaları ve 10 binin üzerinde katılımcıyı ağırlayan ödeme, e-ticaret ve perakende alanında dünyanın önde gelen fuarlarından olan Seamless Dubai Fuarı kapsamında gerçekleştirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.