pendik escort bayan
ak

Beymen Panora Kapılarını Açtı

19.04.2018 - 18:33, Güncelleme: 19.04.2018 - 18:33
 

Beymen Panora Kapılarını Açtı

İSTANBUL (AA) - BEYMEN Panora, yenilenen yüzü ile kapılarını açtı. Beymen açıklamasına göre, 2007 yılında hizmete giren Beymen Panora renovasyon sonrasında...

İSTANBUL (AA) - BEYMEN Panora, yenilenen yüzü ile kapılarını açtı. Beymen açıklamasına göre, 2007 yılında hizmete giren Beymen Panora renovasyon sonrasında 2 bin 250 metrekarelik bir alanda yeni eklenen gift, parfümeri&kozmetik ve çocuk departmanları ile eksiksiz bir Beymen deneyimi sunarak Ankara’da yepyeni bir dönem başlattı. BEYMEN Panora’nın giriş katında Jo Malone, Dior, Hermes, La Mer, Tom Ford Make Up, La Prairie gibi prestijli güzellik markaları; Creed, By Redo, Frederic Malle gibi niş parfüm dünyasının önde gelen markaları bulunuyor.BEYMEN Panora'nın üst katındaki erkek bölümü ise Beymen Collection’ın yanı sıra Canali, Isaia, Kiton, Corneliani, Zegna gibi dünya markalarının hazır giyim ve ayakkabı koleksiyonları ile ziyaretçileri karşılıyor.
İSTANBUL (AA) - BEYMEN Panora, yenilenen yüzü ile kapılarını açtı. Beymen açıklamasına göre, 2007 yılında hizmete giren Beymen Panora renovasyon sonrasında...

İSTANBUL (AA) - BEYMEN Panora, yenilenen yüzü ile kapılarını açtı.

Beymen açıklamasına göre, 2007 yılında hizmete giren Beymen Panora renovasyon sonrasında 2 bin 250 metrekarelik bir alanda yeni eklenen gift, parfümeri&kozmetik ve çocuk departmanları ile eksiksiz bir Beymen deneyimi sunarak Ankara’da yepyeni bir dönem başlattı.

BEYMEN Panora’nın giriş katında Jo Malone, Dior, Hermes, La Mer, Tom Ford Make Up, La Prairie gibi prestijli güzellik markaları; Creed, By Redo, Frederic Malle gibi niş parfüm dünyasının önde gelen markaları bulunuyor.

BEYMEN Panora'nın üst katındaki erkek bölümü ise Beymen Collection’ın yanı sıra Canali, Isaia, Kiton, Corneliani, Zegna gibi dünya markalarının hazır giyim ve ayakkabı koleksiyonları ile ziyaretçileri karşılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.