pendik escort bayan
ak

Beykoz'da Engelliler İçin Akü Şarj İstasyonu

28.07.2017 - 19:33, Güncelleme: 28.07.2017 - 19:33
 

Beykoz'da Engelliler İçin Akü Şarj İstasyonu

İSTANBUL (AA) - Beykoz Belediyesi, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırması için akülü tekerlekli sandalyelerin şarj edilebileceği Akü Şarj...

İSTANBUL (AA) - Beykoz Belediyesi, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırması için akülü tekerlekli sandalyelerin şarj edilebileceği Akü Şarj İstasyonunu faaliyete geçirdi. Beykoz Belediye Meydanı’nda kurulan istasyonda aynı anda 3 araç şarj edilebiliyor. Hızlandırılmış şarj sistemiyle dolum süresini 3 saate indiren noktalarda engelli vatandaşlar 15-20 dakikalık kısmi dolum yaparak da yollarına devam edebiliyor.Yolda akülerinin bitmesi endişesini taşıyan engelli vatandaşlara kolaylık sağlayacak projeyle, akülü araç kullanan engellilerin daha özgür olması hedefleniyor. Engelli aracı Akü Dolum İstasyonunun Kanlıca Meydanı’nda da kurulması planlanıyor.
İSTANBUL (AA) - Beykoz Belediyesi, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırması için akülü tekerlekli sandalyelerin şarj edilebileceği Akü Şarj...

İSTANBUL (AA) - Beykoz Belediyesi, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırması için akülü tekerlekli sandalyelerin şarj edilebileceği Akü Şarj İstasyonunu faaliyete geçirdi.

Beykoz Belediye Meydanı’nda kurulan istasyonda aynı anda 3 araç şarj edilebiliyor. Hızlandırılmış şarj sistemiyle dolum süresini 3 saate indiren noktalarda engelli vatandaşlar 15-20 dakikalık kısmi dolum yaparak da yollarına devam edebiliyor.

Yolda akülerinin bitmesi endişesini taşıyan engelli vatandaşlara kolaylık sağlayacak projeyle, akülü araç kullanan engellilerin daha özgür olması hedefleniyor.

Engelli aracı Akü Dolum İstasyonunun Kanlıca Meydanı’nda da kurulması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.