pendik escort bayan
ak

BESYO Tarafından Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Kültür-Sanat 03.06.2014 - 00:39, Güncelleme: 03.06.2014 - 00:39
 

BESYO Tarafından Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu tarafından Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. BESYO Spor Salonu'nda gerçekleşen törene Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli, CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer

Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli "BESYO Ülkemiz adına gerçekten kaliteli ve donanımlı sporcular yetiştiriyor. BESYO'nun bir Spor Bilimleri Fakültesi'ne dönüşmesi gerekiyor. Gerçekten size yakışan bir durum olduğuna inanıyorum. Buradan mezun olan arkadaşlarımız her branşta başarılarını göstererek Üniversitemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Ben bu duyguyu bize yaşattıklarından dolayı hepsine şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Spor hayatımızın vazgeçilmezidir. Zira, sağlıklı yaşam için spor yapmak gerekiyor. Sevgili öğrenciler değerli anne babalar, çocuklarınızla iftihar ediniz. Onlar sizin emeklerinizi boşa çıkarmadılar. Görüyorsunuz sizlerin huzurunda sevinçlerini sizlerle birlikte yaşıyorlar. Öğrencilerimiz eğitimlerini kaliteli ve donanımlı olarak layıkıyla aldılar. Ben onları yetiştiren hocalarımıza da minnet duygularımı ifade etmek istiyorum." şeklinde konuştu. Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kangalgil ise BESYO'nun bu yıl 20. dönem mezunlarını verdiğini ifade ederek "Bizler mezun verirken niceliğe değil niteliğe daha dikkat ediyoruz. Nitelik bizim için önemli. Gururla söyleyebilirim ki Ülkemizde sayıları yetmişe yaklaşan Spor Yüksekokulu ve Spor Bilimleri Fakülteleri arasında gerek öğretim elemanı kalitesi, gerek tesis, gerekse mezunlarımızın işe yerleşme oranlarına baktığımızda Yüksekokulumuz en üst sıralarda yer alıyor. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Organize ve belli kurallara saygı göstermek ile istikrarlı bir çalışmanın ürünüdür. Ben bu bağlamda ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Müdür Yrd. Doç. Dr. Kangalgil, ayrıca Yüksekokulda bu yıl bir ilk yaşandığını ifade ederek, açılan çift ana dal programının ilk mezunlarını verdiğini ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Müdür Yrd. Doç. Dr. Kangalgil, Yüksekokuldan mezun olan tüm öğrencileri ve ailelerini kutlayarak hayat boyu başarılar diledi. Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli, CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kangalgil ve öğretim üyeleri tarafından diplomaları verildi. Tören, Yüksekokul birincisinin yaş kütüğüne ismini çakmasıyla sona erdi. SİVAS
Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu tarafından Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. BESYO Spor Salonu'nda gerçekleşen törene Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli, CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer

Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli "BESYO Ülkemiz adına gerçekten kaliteli ve donanımlı sporcular yetiştiriyor. BESYO'nun bir Spor Bilimleri Fakültesi'ne dönüşmesi gerekiyor. Gerçekten size yakışan bir durum olduğuna inanıyorum. Buradan mezun olan arkadaşlarımız her branşta başarılarını göstererek Üniversitemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Ben bu duyguyu bize yaşattıklarından dolayı hepsine şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Spor hayatımızın vazgeçilmezidir. Zira, sağlıklı yaşam için spor yapmak gerekiyor. Sevgili öğrenciler değerli anne babalar, çocuklarınızla iftihar ediniz. Onlar sizin emeklerinizi boşa çıkarmadılar. Görüyorsunuz sizlerin huzurunda sevinçlerini sizlerle birlikte yaşıyorlar. Öğrencilerimiz eğitimlerini kaliteli ve donanımlı olarak layıkıyla aldılar. Ben onları yetiştiren hocalarımıza da minnet duygularımı ifade etmek istiyorum." şeklinde konuştu.


Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kangalgil ise BESYO'nun bu yıl 20. dönem mezunlarını verdiğini ifade ederek "Bizler mezun verirken niceliğe değil niteliğe daha dikkat ediyoruz. Nitelik bizim için önemli. Gururla söyleyebilirim ki Ülkemizde sayıları yetmişe yaklaşan Spor Yüksekokulu ve Spor Bilimleri Fakülteleri arasında gerek öğretim elemanı kalitesi, gerek tesis, gerekse mezunlarımızın işe yerleşme oranlarına baktığımızda Yüksekokulumuz en üst sıralarda yer alıyor. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Organize ve belli kurallara saygı göstermek ile istikrarlı bir çalışmanın ürünüdür. Ben bu bağlamda ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.


Müdür Yrd. Doç. Dr. Kangalgil, ayrıca Yüksekokulda bu yıl bir ilk yaşandığını ifade ederek, açılan çift ana dal programının ilk mezunlarını verdiğini ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Müdür Yrd. Doç. Dr. Kangalgil, Yüksekokuldan mezun olan tüm öğrencileri ve ailelerini kutlayarak hayat boyu başarılar diledi.


Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli, CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kangalgil ve öğretim üyeleri tarafından diplomaları verildi.


Tören, Yüksekokul birincisinin yaş kütüğüne ismini çakmasıyla sona erdi. SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.