pendik escort bayan
ak

Besteci Ve Aranjör Emrah Karaduman'a Yapılan Bıçaklı Saldırı

27.03.2017 - 19:48, Güncelleme: 27.03.2017 - 19:48
 

Besteci Ve Aranjör Emrah Karaduman'a Yapılan Bıçaklı Saldırı

Uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralanan besteci ve aranjör Emrah Karaduman, tedavi gördüğü ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesinden taburcu edildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralanan besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesindeki tedavisi tamamlandı.Hastanedeki 16 günlük tedavisinin ardından taburcu edilen Emrah Karaduman, süreç içerisinde yanında kalan şarkıcı Aleyna Tilki ile hastaneden ayrıldı. Gazetecilerin sağlık durumu hakkındaki sorusu üzerine Karaduman, "Sağolun, Allah'a şükür bomba gibiyim." dedi.Konser için 11 Mart'ta Eskişehir'e gelen besteci ve aranjör Emrah Karaduman ile arkadaşı Volkan Karaca, etkinliğin yapılacağı Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'ndeki bir gece kulübüne girdikleri sırada, Enis D'nin (33) bıçaklı saldırısına uğramıştı. Ağır yaralanan Karaduman ve Karaca, ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.Şarkıcı Aleyna Tilki'ye ilgi duyduğu için bu eylemi gerçekleştirdiği bildirilen saldırgan Enis D, 11 Mart'ta çıkarıldığı mahkemece yurt dışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Enis D, savcının itirazı üzerine tekrar gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
Uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralanan besteci ve aranjör Emrah Karaduman, tedavi gördüğü ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesinden taburcu edildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralanan besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesindeki tedavisi tamamlandı.

Hastanedeki 16 günlük tedavisinin ardından taburcu edilen Emrah Karaduman, süreç içerisinde yanında kalan şarkıcı Aleyna Tilki ile hastaneden ayrıldı.

Gazetecilerin sağlık durumu hakkındaki sorusu üzerine Karaduman, "Sağolun, Allah'a şükür bomba gibiyim." dedi.

Konser için 11 Mart'ta Eskişehir'e gelen besteci ve aranjör Emrah Karaduman ile arkadaşı Volkan Karaca, etkinliğin yapılacağı Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'ndeki bir gece kulübüne girdikleri sırada, Enis D'nin (33) bıçaklı saldırısına uğramıştı. Ağır yaralanan Karaduman ve Karaca, ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Şarkıcı Aleyna Tilki'ye ilgi duyduğu için bu eylemi gerçekleştirdiği bildirilen saldırgan Enis D, 11 Mart'ta çıkarıldığı mahkemece yurt dışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Enis D, savcının itirazı üzerine tekrar gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.