pendik escort bayan
ak

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın bombası!

06.02.2015 - 13:23, Güncelleme: 06.02.2015 - 13:23
 

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın bombası!

Teknik direktör Slaven Bilic'in sezon sonu İngiltere'ye gitme olasılığını dikkate alan Beşiktaş yönetiminin, Hırvat hocanın yerine birinci alternatif olarak Sergen Yalçın'ı düşündüğü iddia edildi.

Teknik direktör Slaven Bilic'in sezon sonu İngiltere'ye gitme olasılığını dikkate alan Beşiktaş yönetiminin, Hırvat hocanın yerine birinci alternatif olarak Sergen Yalçın'ı düşündüğü iddia edildi.   Beşiktaş'ın başarılı çalıştırıcısı Bilic’in İngiltere’ye gitme isteği Siyah Beyazlı yönetim tarafından masaya yatırıldı. Bilic sonrası dönem için ise Vodafone Arena ile de özdeşleşebilecek efsane bir '10 numara'nın adı ön plana çıktı.   Transferleri teknik direktör Slaven Bilic’le koordineli olarak yürüten Siyah-Beyazlılar, Hırvat hocayla devam etmeyi düşünse de deneyimli çalıştırıcının ayrılma olasılığı da göz önüne alınarak teknik kadro konusunda alternatifler üzerinde çalışıldığı öğrenildi.   BILIC'İN EN GÜÇLÜ ALTERNATİFİ   İngiltere’de çalışma arzusu olan Bilic, bu konuda kendisine gelen teklifleri, Beşiktaş'ı şampiyon yaptıktan sonra değerlendirmeyi planladığı kaydedildi.Bütün bunları masaya yatıran, alternatif arayışlar üzerine yoğunlaşan Beşiktaş’ta yönetimin en güçlü adayının ise takımın unutulmaz 10 numaralarından olan Sergen Yalçın olduğu ifade edildi.   TARAFTARLARI HEYECANLANDIRACAK İSİM   Sivasspor’u çalıştıran Sergen Yalçın  konusunda kendi arasında fikir alışverişinde bulunan yönetimin olumlu sonuca vardığı belirtildi. Sergen’in yenilenecek Vodafone Arena’da taraftarları heyecanlandıracak bir isim olacağı üzerinde birleşildiği kaydedildi. Şu anda sadece Sivasspor’un kümede kalma hedefine kanalize olan Sergen, sezon sonunda olabilecek bu gelişmeyi ise kabul etmeye hazır.   Teknik direktörlük konusunda çok fazla deneyime sahip olmamasına karşın yönetimin, futbolcular üzerindeki pozitif etkisi ve takımın en anlamlı şampiyonluklarından bir tanesi olan 2003’teki şampiyonlukta takım kaptanı olması Sergen Yalçın tercihinde belirleyici etkenler.     Kaynak: Bugün
Teknik direktör Slaven Bilic'in sezon sonu İngiltere'ye gitme olasılığını dikkate alan Beşiktaş yönetiminin, Hırvat hocanın yerine birinci alternatif olarak Sergen Yalçın'ı düşündüğü iddia edildi.

Teknik direktör Slaven Bilic'in sezon sonu İngiltere'ye gitme olasılığını dikkate alan Beşiktaş yönetiminin, Hırvat hocanın yerine birinci alternatif olarak Sergen Yalçın'ı düşündüğü iddia edildi.

 

Beşiktaş'ın başarılı çalıştırıcısı Bilic’in İngiltere’ye gitme isteği Siyah Beyazlı yönetim tarafından masaya yatırıldı. Bilic sonrası dönem için ise Vodafone Arena ile de özdeşleşebilecek efsane bir '10 numara'nın adı ön plana çıktı.

 

Transferleri teknik direktör Slaven Bilic’le koordineli olarak yürüten Siyah-Beyazlılar, Hırvat hocayla devam etmeyi düşünse de deneyimli çalıştırıcının ayrılma olasılığı da göz önüne alınarak teknik kadro konusunda alternatifler üzerinde çalışıldığı öğrenildi.

 

BILIC'İN EN GÜÇLÜ ALTERNATİFİ

 

İngiltere’de çalışma arzusu olan Bilic, bu konuda kendisine gelen teklifleri, Beşiktaş'ı şampiyon yaptıktan sonra değerlendirmeyi planladığı kaydedildi.Bütün bunları masaya yatıran, alternatif arayışlar üzerine yoğunlaşan Beşiktaş’ta yönetimin en güçlü adayının ise takımın unutulmaz 10 numaralarından olan Sergen Yalçın olduğu ifade edildi.

 

TARAFTARLARI HEYECANLANDIRACAK İSİM

 

Sivasspor’u çalıştıran Sergen Yalçın  konusunda kendi arasında fikir alışverişinde bulunan yönetimin olumlu sonuca vardığı belirtildi. Sergen’in yenilenecek Vodafone Arena’da taraftarları heyecanlandıracak bir isim olacağı üzerinde birleşildiği kaydedildi.

Şu anda sadece Sivasspor’un kümede kalma hedefine kanalize olan Sergen, sezon sonunda olabilecek bu gelişmeyi ise kabul etmeye hazır.

 

Teknik direktörlük konusunda çok fazla deneyime sahip olmamasına karşın yönetimin, futbolcular üzerindeki pozitif etkisi ve takımın en anlamlı şampiyonluklarından bir tanesi olan 2003’teki şampiyonlukta takım kaptanı olması Sergen Yalçın tercihinde belirleyici etkenler.

 

 

Kaynak: Bugün

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.