pendik escort bayan
ak

Beşiktaş kafilesi Sivas'ta

15.04.2016 - 21:54, Güncelleme: 15.04.2016 - 21:54
 

Beşiktaş kafilesi Sivas'ta

SPOR Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan lider Beşiktaş, akşam saatlerinde özel uçakla kente geldi.

SPOR Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan lider Beşiktaş, akşam saatlerinde özel uçakla kente geldi. Siyah-beyazlı ekip, havaalanı ve otel önünde coşkuyla karşılandı. Yarın saat 19.00'da 4 Eylül Stadyumu'nda Medicana Sivasspor ile oynayacağı karşılaşma için saat 20.05'de Sivas Nuri Demirağ havalanına gelen Beşiktaş kafilesini burada bir grup taraftar karşıladı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş'e çiçek veren taraftarlar, futbolcularla da fotoğraf çektirdi. Taraftarların tezahüratları eşliğinde otobüse yürüyen siyah beyazlı ekip, daha sonra kent merkezindeki konaklayacakları otele geldi. Futbolcular, burada da yaklaşık 200 kişilik taraftar grubu tarafından meşaleler ve tezahüratlarla karşılandı. Kafilede Ukraynalı kaleci Boyko, Mustafa Pektemek, Veli Kavlak ve cezalı Ricardo Quaresma yer almadı.FOTOĞRAFLI
SPOR Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan lider Beşiktaş, akşam saatlerinde özel uçakla kente geldi.

SPOR Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan lider Beşiktaş, akşam saatlerinde özel uçakla kente geldi. Siyah-beyazlı ekip, havaalanı ve otel önünde coşkuyla karşılandı.

Yarın saat 19.00'da 4 Eylül Stadyumu'nda Medicana Sivasspor ile oynayacağı karşılaşma için saat 20.05'de Sivas Nuri Demirağ havalanına gelen Beşiktaş kafilesini burada bir grup taraftar karşıladı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş'e çiçek veren taraftarlar, futbolcularla da fotoğraf çektirdi. Taraftarların tezahüratları eşliğinde otobüse yürüyen siyah beyazlı ekip, daha sonra kent merkezindeki konaklayacakları otele geldi. Futbolcular, burada da yaklaşık 200 kişilik taraftar grubu tarafından meşaleler ve tezahüratlarla karşılandı. Kafilede Ukraynalı kaleci Boyko, Mustafa Pektemek, Veli Kavlak ve cezalı Ricardo Quaresma yer almadı.

FOTOĞRAFLI

Beşiktaş kafilesi Sivas'ta

Beşiktaş kafilesi Sivas'ta

Beşiktaş kafilesi Sivas'ta

Beşiktaş kafilesi Sivas'ta

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.