pendik escort bayan
ak

Beşiktaş İle Osmanlıspor 18. Kez Karşılaşacak

12.05.2018 - 09:43, Güncelleme: 12.05.2018 - 09:43
 

Beşiktaş İle Osmanlıspor 18. Kez Karşılaşacak

- Beşiktaş ile eski adı Ankaraspor olan Osmanlıspor arasında geride kalan 17 lig maçından, 2'si hükmen olmak üzere 12'sini siyah-beyazlılar, 3'ünü başkent ekibi kazandı- Siyah-beyazlılar, 2'si hükmen olmak üzere rakibiyle yaptığı son 8 lig maçında da 3 pu

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş ile Osmanlıspor, Süper Lig'de yarın 18. kez karşılaşacak.Siyah-beyazlılar, eski adı Ankaraspor olan Osmanlıspor ile geçmişte ligde 17 kez rakip oldu. Beşiktaş, geride kalan maçlardan 2'si hükmen olmak üzere 12'sini kazandı, başkent ekibi 3 kez galip geldi, 2 müsabaka ise berabere bitti.Geride kalan maçlarda Beşiktaş'ın, 6'sı hükmen galibiyetlerden olmak üzere 42 golüne, Ankara temsilcisi 18 golle yanıt verdi.Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş 5-1 kazandı.Taraflar arasında 2009-2010 sezonunda oynanması gereken karşılaşmalar, Türkiye Futbol Federasyonunun o zamanki adıyla Ankaraspor'un lisansını iptal etmesiyle 3-0 Beşiktaş lehine tescil edilmişti.Öte yandan iki takım bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunda eşleşti. İstanbul'daki ilk maçı 4-1 kazanan Beşiktaş, Ankara'da 2-1 yenilmesine rağmen turu geçen taraf oldu.- Son 8 maçta Beşiktaş galip geldiBeşiktaş, Osmanlıspor ile Süper Lig'de yaptığı son 8 maçı da kazandı.Rakibi karşısında son mağlubiyetini 2008-2009 sezonunda İstanbul'da 3-1'lik skorla alan siyah-beyazlılar, daha sonraki 8 maçta, 2'si hükmen olmak üzere 3 puana ulaştı.- Ankara'daki maçlar Beşiktaş ile Osmanlıspor arasında Ankara'da yapılan 8 lig maçından, birini başkent ekibi, biri hükmen olmak üzere 5'ini Beşiktaş kazandı, 2 müsabaka da berabere sonuçlandı. Başkentte Osmanlıspor'un 7 golüne, Beşiktaş, 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere 16 golle yanıt verdi. Geçen sezon Ankara'daki müsabakayı siyah-beyazlılar 2-0 kazandı.
- Beşiktaş ile eski adı Ankaraspor olan Osmanlıspor arasında geride kalan 17 lig maçından, 2'si hükmen olmak üzere 12'sini siyah-beyazlılar, 3'ünü başkent ekibi kazandı- Siyah-beyazlılar, 2'si hükmen olmak üzere rakibiyle yaptığı son 8 lig maçında da 3 pu


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş ile Osmanlıspor, Süper Lig'de yarın 18. kez karşılaşacak.

Siyah-beyazlılar, eski adı Ankaraspor olan Osmanlıspor ile geçmişte ligde 17 kez rakip oldu. Beşiktaş, geride kalan maçlardan 2'si hükmen olmak üzere 12'sini kazandı, başkent ekibi 3 kez galip geldi, 2 müsabaka ise berabere bitti.

Geride kalan maçlarda Beşiktaş'ın, 6'sı hükmen galibiyetlerden olmak üzere 42 golüne, Ankara temsilcisi 18 golle yanıt verdi.

Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş 5-1 kazandı.

Taraflar arasında 2009-2010 sezonunda oynanması gereken karşılaşmalar, Türkiye Futbol Federasyonunun o zamanki adıyla Ankaraspor'un lisansını iptal etmesiyle 3-0 Beşiktaş lehine tescil edilmişti.

Öte yandan iki takım bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunda eşleşti. İstanbul'daki ilk maçı 4-1 kazanan Beşiktaş, Ankara'da 2-1 yenilmesine rağmen turu geçen taraf oldu.


- Son 8 maçta Beşiktaş galip geldi


Beşiktaş, Osmanlıspor ile Süper Lig'de yaptığı son 8 maçı da kazandı.

Rakibi karşısında son mağlubiyetini 2008-2009 sezonunda İstanbul'da 3-1'lik skorla alan siyah-beyazlılar, daha sonraki 8 maçta, 2'si hükmen olmak üzere 3 puana ulaştı.


- Ankara'daki maçlar


Beşiktaş ile Osmanlıspor arasında Ankara'da yapılan 8 lig maçından, birini başkent ekibi, biri hükmen olmak üzere 5'ini Beşiktaş kazandı, 2 müsabaka da berabere sonuçlandı.

Başkentte Osmanlıspor'un 7 golüne, Beşiktaş, 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere 16 golle yanıt verdi.

Geçen sezon Ankara'daki müsabakayı siyah-beyazlılar 2-0 kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.