pendik escort bayan
ak

Berlin Büyükelçisi Karslıoğlu, Vali Yurtnaç'ı ziyaret etti

17.07.2016 - 02:18, Güncelleme: 17.07.2016 - 02:18
 

Berlin Büyükelçisi Karslıoğlu, Vali Yurtnaç'ı ziyaret etti

Berlin Büyükelçisi Karslıoğlu, Yozgat Valisi Yurtnaç’ı ziyaret etti

YOZGAT (AA) - Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu ve babası eski Hükümet Tabibi Avni Erdoğan Karslıoğlu, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’ı ziyaret etti. Berlin Büyükelçisi Karslıoğlu, Vali Yurtnaç’a görevinde başarılar dileyerek, kendisinin de Yozgat doğumlu olduğunu söyledi.Yurtnaç ise, Yozgat'ın yatırımlarla büyüyeceğini ve bu noktada Yozgat dışında yaşayan Yozgatlılara da büyük görevler düştüğünü belirtti.Yozgat Valisi Yurtnaç, ''Yozgat'a ihtiyacı olan yatırımların çekilmesi yurt dışında yaşayan hemşehrilerimizin de katkıları ile olacaktır. Bu noktada Sayın Büyükelçimizin de destek ve yönlendirmelerinin olacağı muhakkaktır. İnanıyorum ki gurbetçilerimiz de daha iyi bir Yozgat için, geleceğe hazırlanan bir Yozgat için desteklerini esirgemeyecekler." şeklinde konuştu. Vali Yurtnaç, Yozgat’a yatırım yapmak isteyenlere sıfır bürokrasi ile destek vereceklerini, işlemlerin kolaylaştırılması için kamu görevlilerinin özenle ve gayretle çalışacağını kaydetti.
Berlin Büyükelçisi Karslıoğlu, Yozgat Valisi Yurtnaç’ı ziyaret etti

YOZGAT (AA) - Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu ve babası eski Hükümet Tabibi Avni Erdoğan Karslıoğlu, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’ı ziyaret etti.

Berlin Büyükelçisi Karslıoğlu, Vali Yurtnaç’a görevinde başarılar dileyerek, kendisinin de Yozgat doğumlu olduğunu söyledi.

Yurtnaç ise, Yozgat'ın yatırımlarla büyüyeceğini ve bu noktada Yozgat dışında yaşayan Yozgatlılara da büyük görevler düştüğünü belirtti.

Yozgat Valisi Yurtnaç, ''Yozgat'a ihtiyacı olan yatırımların çekilmesi yurt dışında yaşayan hemşehrilerimizin de katkıları ile olacaktır. Bu noktada Sayın Büyükelçimizin de destek ve yönlendirmelerinin olacağı muhakkaktır. İnanıyorum ki gurbetçilerimiz de daha iyi bir Yozgat için, geleceğe hazırlanan bir Yozgat için desteklerini esirgemeyecekler." şeklinde konuştu.

Vali Yurtnaç, Yozgat’a yatırım yapmak isteyenlere sıfır bürokrasi ile destek vereceklerini, işlemlerin kolaylaştırılması için kamu görevlilerinin özenle ve gayretle çalışacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.