pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Berat Kandili'ne Doğru

29.04.2018 - 12:08, Güncelleme: 29.04.2018 - 12:08
 

Berat Kandili'ne Doğru

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Şeker, mesajında, milletimiz ile birlikte Ramazan ayının...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Şeker, mesajında, milletimiz ile birlikte Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili'ne kavuşmanın mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını belirtti. Allah'ın affı ve bağışlaması, günah, borç ve cezadan kurtulmak manalarına gelen Berat'ın Allah'n kullarına rahmet nazarı ile baktığı çok önemli ve mübarek bir gece olduğunu ifade eden Şeker, şunları kaydetti:"Ramazan ayına iyice yaklaştığımız bu mübarek günlerde Berat Gecesini de fırsat bilerek bizleri bu gecenin fazilet ve bereketinden uzaklaştıran; kin, düşmanlık, ana babaya isyan ve birbirimize dargınlık ve küskünlük gibi davranışları terk ederek daima sevgi, muhabbet ve kardeşlik duyguları içinde muhabbetin, dostluğun ve kardeşliğimizin kıymetini bilmeliyiz. Ülkemizin, tüm İslam aleminin ve Karamanlı hemşehrilerimin Berat Kandili'ni en kalbi duygularımla tebrik eder, başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam aleminin beratına, tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını, Yüce Allah'tan niyaz ederim."
KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Şeker, mesajında, milletimiz ile birlikte Ramazan ayının...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şeker, mesajında, milletimiz ile birlikte Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili'ne kavuşmanın mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Allah'ın affı ve bağışlaması, günah, borç ve cezadan kurtulmak manalarına gelen Berat'ın Allah'n kullarına rahmet nazarı ile baktığı çok önemli ve mübarek bir gece olduğunu ifade eden Şeker, şunları kaydetti:

"Ramazan ayına iyice yaklaştığımız bu mübarek günlerde Berat Gecesini de fırsat bilerek bizleri bu gecenin fazilet ve bereketinden uzaklaştıran; kin, düşmanlık, ana babaya isyan ve birbirimize dargınlık ve küskünlük gibi davranışları terk ederek daima sevgi, muhabbet ve kardeşlik duyguları içinde muhabbetin, dostluğun ve kardeşliğimizin kıymetini bilmeliyiz. Ülkemizin, tüm İslam aleminin ve Karamanlı hemşehrilerimin Berat Kandili'ni en kalbi duygularımla tebrik eder, başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam aleminin beratına, tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını, Yüce Allah'tan niyaz ederim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.