pendik escort bayan
ak

Berat Kandili'ne Doğru

09.05.2017 - 15:13, Güncelleme: 09.05.2017 - 15:13
 

Berat Kandili'ne Doğru

KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Berat Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Arat, mesajında, Berat Kandili'ni kırılan kalpleri...

KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Berat Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Arat, mesajında, Berat Kandili'ni kırılan kalpleri onarma, dargınlıkları bitirme, kin, nefret ve intikam duygularının geride bırakıldığı gün olarak nitelendirdi.Kandillerin her türlü kötülük, zulüm ve haksızlıktan geri durmayı öğrettiğini aktaran Arat, şunları kaydetti:"Bu mübarek geceler, dünyanın koşuşturması içinde varlık ve yaradılış gayesini unutup sonu gelmez emel ve hevesler peşinde koşarak, koca bir ömrü heba edenlere kendilerini sorgulama fırsatı sunar. Rabbimiz, kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlatır. Görevlerimizi ihmal edip etmediğimizi yeniden düşünme, tövbe ederek geçmişi affettirme, dua, azim ve kararlılıkla geleceği yeniden inşa etme imkanı sağlar. Bu mübarek gecenin hayırlara vesile olması dileğiyle, İslam aleminin, ülkemizin ve tüm Konyalı hemşehrilerimizin Berat Kandili'ni kutluyorum."
KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Berat Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Arat, mesajında, Berat Kandili'ni kırılan kalpleri...

KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Berat Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Arat, mesajında, Berat Kandili'ni kırılan kalpleri onarma, dargınlıkları bitirme, kin, nefret ve intikam duygularının geride bırakıldığı gün olarak nitelendirdi.

Kandillerin her türlü kötülük, zulüm ve haksızlıktan geri durmayı öğrettiğini aktaran Arat, şunları kaydetti:

"Bu mübarek geceler, dünyanın koşuşturması içinde varlık ve yaradılış gayesini unutup sonu gelmez emel ve hevesler peşinde koşarak, koca bir ömrü heba edenlere kendilerini sorgulama fırsatı sunar. Rabbimiz, kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlatır. Görevlerimizi ihmal edip etmediğimizi yeniden düşünme, tövbe ederek geçmişi affettirme, dua, azim ve kararlılıkla geleceği yeniden inşa etme imkanı sağlar. Bu mübarek gecenin hayırlara vesile olması dileğiyle, İslam aleminin, ülkemizin ve tüm Konyalı hemşehrilerimizin Berat Kandili'ni kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.