pendik escort bayan
ak

Berat Kandili

19.04.2019 - 11:38, Güncelleme: 19.04.2019 - 11:38
 

Berat Kandili

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.Kalaycı mesajında, bu gecenin manen temizlenmenin, vicdanen...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.Kalaycı mesajında, bu gecenin manen temizlenmenin, vicdanen arınmanın fırsatı ve fazilet kaynağı olduğunu belirtti.Tüm İslam alemi olarak mübarek Berat Kandili'ni idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kalaycı, mesajında şunlara yer verdi:"Bu önemli gecenin daralan kalplere aydınlık, zor durumda olanlara kolaylık vesilesi olması en büyük temennimizdir. Berat Kandili vesilesiyle ailemiz, çevremiz, milletimiz, ülkemiz ve bütün insanlığa karşı olan görev ve sorumluluklarımızı yeniden hatırlayalım. Dünyanın dört bir köşesinde cefa çeken Müslüman kardeşlerimizi de dualarımızdan eksik etmeyelim."
KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.Kalaycı mesajında, bu gecenin manen temizlenmenin, vicdanen...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.

Kalaycı mesajında, bu gecenin manen temizlenmenin, vicdanen arınmanın fırsatı ve fazilet kaynağı olduğunu belirtti.

Tüm İslam alemi olarak mübarek Berat Kandili'ni idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kalaycı, mesajında şunlara yer verdi:

"Bu önemli gecenin daralan kalplere aydınlık, zor durumda olanlara kolaylık vesilesi olması en büyük temennimizdir. Berat Kandili vesilesiyle ailemiz, çevremiz, milletimiz, ülkemiz ve bütün insanlığa karşı olan görev ve sorumluluklarımızı yeniden hatırlayalım. Dünyanın dört bir köşesinde cefa çeken Müslüman kardeşlerimizi de dualarımızdan eksik etmeyelim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.