pendik escort bayan
ak

Bellona Agü'de Galibiyet Sevinci

24.10.2016 - 12:23, Güncelleme: 24.10.2016 - 12:23
 

Bellona Agü'de Galibiyet Sevinci

Sportif direktör Bozbey:- "Canik Belediyespor'u yenerek, lige galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz"

KAYSERİ (AA) - Bellona AGÜ Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ilk haftasında Canik Belediyespor'u yenerek, lige galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda karşılaştıkları Canik Belediyespor'u iyi bir mücadelenin ardından 72-68 mağlup ettiklerini belirtti.Galibiyet dolayısıyla teknik heyet ve oyuncuları kutlayan Bozbey, şunları kaydetti:"Bizim için zor bir karşılaşmaydı. Karşı takımın başantrenörü Mehmet Can Öztürk'ün aramızdan ayrılmasının ardından yapılan ilk maçtı. Onlar için de zordu. Bizim de arkadaşımız olduğu için biz de öyle çıktık. Canik Belediyespor maçında 5 eksiğimiz vardı. Karşı takım tam kadroydu. Eksiklerimize rağmen kazanmasını bildik. Canik Belediyespor'u yenerek, lige galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Lige galibiyetle başlamak önemli."Bozbey galibiyetin, 26 Ekim'de FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu'nda Macaristan ekibi Pink Pesci 424 ile yapacakları maç öncesi kendilerine moral verdiğini sözlerine ekledi.
Sportif direktör Bozbey:- "Canik Belediyespor'u yenerek, lige galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz"

KAYSERİ (AA) - Bellona AGÜ Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ilk haftasında Canik Belediyespor'u yenerek, lige galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda karşılaştıkları Canik Belediyespor'u iyi bir mücadelenin ardından 72-68 mağlup ettiklerini belirtti.

Galibiyet dolayısıyla teknik heyet ve oyuncuları kutlayan Bozbey, şunları kaydetti:

"Bizim için zor bir karşılaşmaydı. Karşı takımın başantrenörü Mehmet Can Öztürk'ün aramızdan ayrılmasının ardından yapılan ilk maçtı. Onlar için de zordu. Bizim de arkadaşımız olduğu için biz de öyle çıktık. Canik Belediyespor maçında 5 eksiğimiz vardı. Karşı takım tam kadroydu. Eksiklerimize rağmen kazanmasını bildik. Canik Belediyespor'u yenerek, lige galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Lige galibiyetle başlamak önemli."

Bozbey galibiyetin, 26 Ekim'de FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu'nda Macaristan ekibi Pink Pesci 424 ile yapacakları maç öncesi kendilerine moral verdiğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.