pendik escort bayan
ak

Belediyenin "Gıda Bankası" Projesine Ziyaretler

14.11.2017 - 15:18, Güncelleme: 14.11.2017 - 15:18
 

Belediyenin "Gıda Bankası" Projesine Ziyaretler

SİVAS (AA) - Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile bölgedeki bazı illerin muhtarlar derneği başkanlarının...

SİVAS (AA) - Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile bölgedeki bazı illerin muhtarlar derneği başkanlarının Sivas Belediyesinin projelerini incelemek üzere kente geldikleri bildirildi. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentteki projeleri inceleyen davetliler, belediye bünyesinde sosyal yardım faaliyetini sürdüren Hayat Ağacı Derneğini de ziyaret etti.Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Hayat Ağacı Derneğinin çalışma yapısı hakkında bilgi vererek, hayır sahiplerinin bağışları ile ihtiyaç sahiplerinin Gıda Bankasından kendi eksiklerini ücretsiz alabildiklerini belirtti. Hayat Ağacı Derneğinden yardım alan kimselerin, her birinin, bir alışveriş günü olduğunu belirten Aydın, ailedeki fert sayısına göre belirlenen limitlere ilave olarak et ve sucuk verildiğini aktardı. Gıdanın yanı sıra Ramazan ve Kurban Bayramları olmak üzere ihtiyaç sahiplerinin yılda iki defa giyim yardımından faydalanabildiğini anlatan Başkan Aydın, Hayat Ağacı Derneğine bağış yapan esnaf ve iş adamlarının bunları yasal olarak vergi indiriminden yararlanmak üzere gider olarak gösterebildiğini de ifade etti. Davetliler yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Sami Aydın'ı tebrik etti.
SİVAS (AA) - Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile bölgedeki bazı illerin muhtarlar derneği başkanlarının...

SİVAS (AA) - Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile bölgedeki bazı illerin muhtarlar derneği başkanlarının Sivas Belediyesinin projelerini incelemek üzere kente geldikleri bildirildi.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentteki projeleri inceleyen davetliler, belediye bünyesinde sosyal yardım faaliyetini sürdüren Hayat Ağacı Derneğini de ziyaret etti.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Hayat Ağacı Derneğinin çalışma yapısı hakkında bilgi vererek, hayır sahiplerinin bağışları ile ihtiyaç sahiplerinin Gıda Bankasından kendi eksiklerini ücretsiz alabildiklerini belirtti.

Hayat Ağacı Derneğinden yardım alan kimselerin, her birinin, bir alışveriş günü olduğunu belirten Aydın, ailedeki fert sayısına göre belirlenen limitlere ilave olarak et ve sucuk verildiğini aktardı.

Gıdanın yanı sıra Ramazan ve Kurban Bayramları olmak üzere ihtiyaç sahiplerinin yılda iki defa giyim yardımından faydalanabildiğini anlatan Başkan Aydın, Hayat Ağacı Derneğine bağış yapan esnaf ve iş adamlarının bunları yasal olarak vergi indiriminden yararlanmak üzere gider olarak gösterebildiğini de ifade etti.

Davetliler yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Sami Aydın'ı tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.