pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediyenin Film Akademisine Uluslararası Ödül

Siyaset 07.12.2018 - 11:43, Güncelleme: 07.12.2018 - 11:43
 

Belediyenin Film Akademisine Uluslararası Ödül

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Film Akademi birimi, Belgrad'daki Uluslararası Yeşil Kültür Festivali'nden birincilikle döndü

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Stratejik Araştırmalar Merkezi (BÜSAM) Film Akademi birimi, Belgrad'da düzenlenen uluslararası festivalden birincilikle döndü.Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, geçen yıl kurulan BÜSAM bünyesinde, Şehir Akademi ve Film Akademi gibi çalışma birimleri bulunuyor.Film Akademi birimi, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen ve çevresel konuların ele alındığı Güney Doğu Avrupa'nın en kapsayıcı festivallerinden biri olarak değerlendirilen Uluslararası Yeşil Kültür Festivali'ne katıldı.Bin 486 filmin katıldığı festivalde, finale ABD ve Türkiye'den ikişer, Almanya, Hindistan, İspanya, Portekiz, İngiltere ve Çek Cumhuriyeti’nden birer film kaldı. Yapılan değerlendirmede, en iyi film ödülüne BÜSAM Film Akademi öğrencilerinden Burak Erdoğan'ın yönetmenliğini yaptığı "Yuva" isimli kısa film layık görüldü.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Film Akademi birimi, Belgrad'daki Uluslararası Yeşil Kültür Festivali'nden birincilikle döndü

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Stratejik Araştırmalar Merkezi (BÜSAM) Film Akademi birimi, Belgrad'da düzenlenen uluslararası festivalden birincilikle döndü.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, geçen yıl kurulan BÜSAM bünyesinde, Şehir Akademi ve Film Akademi gibi çalışma birimleri bulunuyor.

Film Akademi birimi, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen ve çevresel konuların ele alındığı Güney Doğu Avrupa'nın en kapsayıcı festivallerinden biri olarak değerlendirilen Uluslararası Yeşil Kültür Festivali'ne katıldı.

Bin 486 filmin katıldığı festivalde, finale ABD ve Türkiye'den ikişer, Almanya, Hindistan, İspanya, Portekiz, İngiltere ve Çek Cumhuriyeti’nden birer film kaldı.

Yapılan değerlendirmede, en iyi film ödülüne BÜSAM Film Akademi öğrencilerinden Burak Erdoğan'ın yönetmenliğini yaptığı "Yuva" isimli kısa film layık görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.