pendik escort bayan
ak

Belediyeden Polis Adaylarına Çay İkramı

17.01.2017 - 11:43, Güncelleme: 17.01.2017 - 11:43
 

Belediyeden Polis Adaylarına Çay İkramı

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından Polis Meslek Yüksekokulunda (PMYO) gerçekleştirilen mülakatlara katılmak üzere kente gelen polis adaylarına, PMYO...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından Polis Meslek Yüksekokulunda (PMYO) gerçekleştirilen mülakatlara katılmak üzere kente gelen polis adaylarına, PMYO önünde çay ikramında bulunulduğu bildirildi. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, polis özel hareket sınavlarının yaklaşık 1 aydır PMYO'da sürdüğü anımsatılarak, Belediye tarafından tahsis edilen 40 kişilik taziye aracının, PMYO önüne konuşlandırıldığı belirtildi. Polis adayları ve yakınlarının araç sayesinde hem soğuk havadan korunduğu hem de çay ikramında bulunulduğu belirtilen açıklamada, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Özaydın ve Abdurrahim Ceyhan'ın da zaman zaman şehir dışından gelen vatandaşları ziyaret ederek herhangi bir eksikliklerinin olup olmadığını sorduğu ifade edildi. PMYO'nun yerleşim merkezinden uzak olduğu için aracı buraya gönderdiklerini aktaran Ceyhan, "İyi bir hizmet olduğunu umut ediyoruz. Sınava girenlere başarılar diliyoruz, dışarıdan gelen vatandaşlarımıza da hoş geldiniz diyoruz." ifadesini kullandı. Özaydın ise gerek Sivas'tan, gerekse şehir dışından gelen vatandaşlara misafirperverliklerini göstermek adına böyle bir uygulama yaptıklarını belirterek, "İnanıyorum ki vatandaşlarımız da memnun kalmıştır." değerlendirmesinde bulundu. Polis adayları ve aileleri de sundukları bu hizmetten dolayı Sivas Belediyesine teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından Polis Meslek Yüksekokulunda (PMYO) gerçekleştirilen mülakatlara katılmak üzere kente gelen polis adaylarına, PMYO...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından Polis Meslek Yüksekokulunda (PMYO) gerçekleştirilen mülakatlara katılmak üzere kente gelen polis adaylarına, PMYO önünde çay ikramında bulunulduğu bildirildi.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, polis özel hareket sınavlarının yaklaşık 1 aydır PMYO'da sürdüğü anımsatılarak, Belediye tarafından tahsis edilen 40 kişilik taziye aracının, PMYO önüne konuşlandırıldığı belirtildi.

Polis adayları ve yakınlarının araç sayesinde hem soğuk havadan korunduğu hem de çay ikramında bulunulduğu belirtilen açıklamada, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Özaydın ve Abdurrahim Ceyhan'ın da zaman zaman şehir dışından gelen vatandaşları ziyaret ederek herhangi bir eksikliklerinin olup olmadığını sorduğu ifade edildi.

PMYO'nun yerleşim merkezinden uzak olduğu için aracı buraya gönderdiklerini aktaran Ceyhan, "İyi bir hizmet olduğunu umut ediyoruz. Sınava girenlere başarılar diliyoruz, dışarıdan gelen vatandaşlarımıza da hoş geldiniz diyoruz." ifadesini kullandı.

Özaydın ise gerek Sivas'tan, gerekse şehir dışından gelen vatandaşlara misafirperverliklerini göstermek adına böyle bir uygulama yaptıklarını belirterek, "İnanıyorum ki vatandaşlarımız da memnun kalmıştır." değerlendirmesinde bulundu.

Polis adayları ve aileleri de sundukları bu hizmetten dolayı Sivas Belediyesine teşekkür etti.

Belediyeden Polis Adaylarına Çay İkramı

Belediyeden Polis Adaylarına Çay İkramı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.