pendik escort bayan
ak

Belediye'den Öğrencilere Sabah Çorbası

23.10.2017 - 13:28, Güncelleme: 23.10.2017 - 13:28
 

Belediye'den Öğrencilere Sabah Çorbası

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, üniversite öğrencileri için sabah çorbası uygulaması başlattı.Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, üniversite öğrencileri için sabah çorbası uygulaması başlattı.Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde hasta yakınlarına 8 yıldır çorba ikram eden Yenimahelle Belediyesi, üniversite öğrencileri için de aynı uygulamayı başlattı.Gazi Üniversitesinde eğitim gören öğrencilere sabah sıcak çorba ikramı yapıldı. Ekipler, Rektörlük binası yanında 650 kişilik yemek pişirme kapasitesine sahip yeni araçta her sabah 08.00 ile 10.00 saatleri arasında çorba dağıtacak. Güne, Yenimahalle Belediyesinin ikramıyla başlayan öğrenciler, sabah serinliğinde çorbalarını yudumlayarak ders başı yaptı.Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Kısıtlı bir bütçe ile eğitimlerini sürdürmek zorunda kalan üniversite öğrencilerimize elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Gazi Üniversitesinde her gün çorba dağıtmaya başladık. Öte yandan bölge öğrencilerimizin eğitim bütçelerini desteklemek amacıyla Lalegül Çarşısı'ndaki çamaşır yıkama hizmetimize bu yıl da devam ediyoruz. Onlar bizim aydınlık yarınlarımız. Eğitimlerine yapabileceğimiz her katkı değerli." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, üniversite öğrencileri için sabah çorbası uygulaması başlattı.Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, üniversite öğrencileri için sabah çorbası uygulaması başlattı.

Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde hasta yakınlarına 8 yıldır çorba ikram eden Yenimahelle Belediyesi, üniversite öğrencileri için de aynı uygulamayı başlattı.

Gazi Üniversitesinde eğitim gören öğrencilere sabah sıcak çorba ikramı yapıldı. Ekipler, Rektörlük binası yanında 650 kişilik yemek pişirme kapasitesine sahip yeni araçta her sabah 08.00 ile 10.00 saatleri arasında çorba dağıtacak.

Güne, Yenimahalle Belediyesinin ikramıyla başlayan öğrenciler, sabah serinliğinde çorbalarını yudumlayarak ders başı yaptı.

Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Kısıtlı bir bütçe ile eğitimlerini sürdürmek zorunda kalan üniversite öğrencilerimize elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Gazi Üniversitesinde her gün çorba dağıtmaya başladık. Öte yandan bölge öğrencilerimizin eğitim bütçelerini desteklemek amacıyla Lalegül Çarşısı'ndaki çamaşır yıkama hizmetimize bu yıl da devam ediyoruz. Onlar bizim aydınlık yarınlarımız. Eğitimlerine yapabileceğimiz her katkı değerli." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.