pendik escort bayan
ak

Belediyeden Kadroya Geçen İşçilere Yemek

05.04.2018 - 13:13, Güncelleme: 05.04.2018 - 13:13
 

Belediyeden Kadroya Geçen İşçilere Yemek

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, kadroya geçen 68 taşeron işçiye yemek verdi.Oğuz, Şarkışla Öğretmenevi'ndeki yemekte yaptığı...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, kadroya geçen 68 taşeron işçiye yemek verdi.Oğuz, Şarkışla Öğretmenevi'ndeki yemekte yaptığı konuşmada, kadroya geçen işçiler adına çok sevindiğini belirterek, "En az sizler kadar sevindim, bizler sizlerin çalışmalarınızdan memnunduk, şimdi hep birlikte daha çok çalışıp daha çok mutlu ve memnun olacağız." dedi.Daha önce başlaması gereken ancak bazı nedenlerden dolayı ihalesi geciken alt yapı çalışmasına da değinen Oğuz, "Su şebekesi, kanalizasyon ve yağmur suyu hattının çalışmalarına başlamak üzere ilk kazmayı vuracağız. Bu nedenle işimiz zor, zorluklara hep birlikte göğüs gereceğiz." diye konuştu.Yemeğe, kadro sevinci yaşayan işçilerin yanı sıra, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de katıldı.
SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, kadroya geçen 68 taşeron işçiye yemek verdi.Oğuz, Şarkışla Öğretmenevi'ndeki yemekte yaptığı...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, kadroya geçen 68 taşeron işçiye yemek verdi.

Oğuz, Şarkışla Öğretmenevi'ndeki yemekte yaptığı konuşmada, kadroya geçen işçiler adına çok sevindiğini belirterek, "En az sizler kadar sevindim, bizler sizlerin çalışmalarınızdan memnunduk, şimdi hep birlikte daha çok çalışıp daha çok mutlu ve memnun olacağız." dedi.

Daha önce başlaması gereken ancak bazı nedenlerden dolayı ihalesi geciken alt yapı çalışmasına da değinen Oğuz, "Su şebekesi, kanalizasyon ve yağmur suyu hattının çalışmalarına başlamak üzere ilk kazmayı vuracağız. Bu nedenle işimiz zor, zorluklara hep birlikte göğüs gereceğiz." diye konuştu.

Yemeğe, kadro sevinci yaşayan işçilerin yanı sıra, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.