pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediyeden İftar Vaktinde Fakirlere Sıcak Aş

04.06.2018 - 14:13, Güncelleme: 04.06.2018 - 14:13
 

Belediyeden İftar Vaktinde Fakirlere Sıcak Aş

KONYA (AA) - Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, ramazan ayı dolayısıyla ilçede ihtiyacı olan vatandaşlara iftar vaktinde sıcak aş dağıtıyor.Ramazan...

KONYA (AA) - Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, ramazan ayı dolayısıyla ilçede ihtiyacı olan vatandaşlara iftar vaktinde sıcak aş dağıtıyor.Ramazan ayı boyunca devam edecek sıcak yemek yardımı, belediye görevlileri tarafından her gün ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılıyor. Mahalle muhtarlıkları tarafından belediyeye bildirilen ihtiyaç sahiplerine Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi restoranında büyük bir özenle hazırlanan yemekler, sefer taslarına konularak iftardan bir saat önce belediye görevlileri tarafından dağıtılıyor. Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, her gün çorba, yemek ve pilavdan oluşan menüyü evlerinde yemek yapamayacak durumda olan yaşlı, yardıma muhtaç ve fakirlere ulaştırdıklarını aktardı.
KONYA (AA) - Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, ramazan ayı dolayısıyla ilçede ihtiyacı olan vatandaşlara iftar vaktinde sıcak aş dağıtıyor.Ramazan...

KONYA (AA) - Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, ramazan ayı dolayısıyla ilçede ihtiyacı olan vatandaşlara iftar vaktinde sıcak aş dağıtıyor.

Ramazan ayı boyunca devam edecek sıcak yemek yardımı, belediye görevlileri tarafından her gün ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılıyor.

Mahalle muhtarlıkları tarafından belediyeye bildirilen ihtiyaç sahiplerine Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi restoranında büyük bir özenle hazırlanan yemekler, sefer taslarına konularak iftardan bir saat önce belediye görevlileri tarafından dağıtılıyor.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, her gün çorba, yemek ve pilavdan oluşan menüyü evlerinde yemek yapamayacak durumda olan yaşlı, yardıma muhtaç ve fakirlere ulaştırdıklarını aktardı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.