pendik escort bayan
ak

Belediyeden Çiftçiye Yemlik Tohum

20.04.2018 - 18:58, Güncelleme: 20.04.2018 - 18:58
 

Belediyeden Çiftçiye Yemlik Tohum

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Daire Başkanlığı tarafından, çiftçilere yüzde 75'i karşılanan...

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Daire Başkanlığı tarafından, çiftçilere yüzde 75'i karşılanan tohumluk yem bitkisi fiğ, yonca ve mısır dağıtıldı. Beypazarı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü önündeki törende, Daire Başkanı Erol Eraslanoğlu, temsili olarak bazı çiftçilere ve muhtarlara tohumluk yem bitkilerini verdi. Eraslanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beypazarı çiftçisine desteklerinin süreceğini söyledi. Yaklaşık 29 ton tohumluk yem bitkisinin ilçedeki 212 çiftçiye 5 bin 125 dekar alanda ekmesi için verildiği kaydedildi.Törene, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, Ayaş Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Uygar Maden ve çiftçiler katıldı.
ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Daire Başkanlığı tarafından, çiftçilere yüzde 75'i karşılanan...

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Daire Başkanlığı tarafından, çiftçilere yüzde 75'i karşılanan tohumluk yem bitkisi fiğ, yonca ve mısır dağıtıldı.

Beypazarı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü önündeki törende, Daire Başkanı Erol Eraslanoğlu, temsili olarak bazı çiftçilere ve muhtarlara tohumluk yem bitkilerini verdi.

Eraslanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beypazarı çiftçisine desteklerinin süreceğini söyledi.

Yaklaşık 29 ton tohumluk yem bitkisinin ilçedeki 212 çiftçiye 5 bin 125 dekar alanda ekmesi için verildiği kaydedildi.

Törene, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, Ayaş Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Uygar Maden ve çiftçiler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.