pendik escort bayan
ak

Belediyeden Bahar Temizliği!

01.03.2016 - 21:00, Güncelleme: 01.03.2016 - 21:00
 

Belediyeden Bahar Temizliği!

Sivas Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekiplerince, şehrin belirli noktalarında bahar temizliği çalışması yapılıyor.

Sivas Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekiplerince, şehrin belirli noktalarında bahar temizliği çalışması yapılıyor. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, havaların, mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi belediye ekiplerini harekete geçirdi. Sivas genelinde yoğun bir temizlik çalışmasına başlayan Belediye Temizlik Müdürlüğü ekipleri, şehrin birçok noktasında çalışmalara başladı. Toptancılar Caddesi ve Sitesi, Altuntabak, 4 Eylül ve Fatih mahalleleri, Hayri Sığırcı, Halil Rıfatpaşa, Mevlana, Emir Paşa, Sait Paşa Caddeleri ve Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nda temizlik çalışmalarını yürüten ekipler, tuzlamadan dolayı biriken kumları temizliyor. Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Emin Sakarya, "Tüm caddeleri, pazar yerlerini hava şartlarından dolayı bugünden itibaren yıkamaya başladık. Bizim de vatandaşlardan tek isteğimiz, asıl olanın temizliğin kirletmemek olduğunu unutmamalarıdır" ifadesini kullandı. – Sivas 
Sivas Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekiplerince, şehrin belirli noktalarında bahar temizliği çalışması yapılıyor.

Sivas Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekiplerince, şehrin belirli noktalarında bahar temizliği çalışması yapılıyor.

 

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, havaların, mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi belediye ekiplerini harekete geçirdi.

 

Sivas genelinde yoğun bir temizlik çalışmasına başlayan Belediye Temizlik Müdürlüğü ekipleri, şehrin birçok noktasında çalışmalara başladı.

 

Toptancılar Caddesi ve Sitesi, Altuntabak, 4 Eylül ve Fatih mahalleleri, Hayri Sığırcı, Halil Rıfatpaşa, Mevlana, Emir Paşa, Sait Paşa Caddeleri ve Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nda temizlik çalışmalarını yürüten ekipler, tuzlamadan dolayı biriken kumları temizliyor.

 

Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Emin Sakarya, "Tüm caddeleri, pazar yerlerini hava şartlarından dolayı bugünden itibaren yıkamaya başladık. Bizim de vatandaşlardan tek isteğimiz, asıl olanın temizliğin kirletmemek olduğunu unutmamalarıdır" ifadesini kullandı. – Sivas 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.