pendik escort bayan
ak

Belediye Otobüslerinde Öğrencilere İndirim

02.01.2019 - 13:28, Güncelleme: 02.01.2019 - 13:28
 

Belediye Otobüslerinde Öğrencilere İndirim

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye otobüslerinde "Akıllı Kart" kullanan öğrencilerin 1,5 liraya seyahat edeceğini bildirdi.Bahçeci,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye otobüslerinde "Akıllı Kart" kullanan öğrencilerin 1,5 liraya seyahat edeceğini bildirdi.Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, kent genelinde hizmet veren belediye otobüslerinde yeni yılın başlamasıyla öğrenci biletlerini 1,5 lira olarak belirlediklerini ifade etti.Öğrenciler için ilk kart alımlarında alınan ücreti de kaldırdıklarını vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:"2019 yılının ilk müjdesini öğrenci kardeşlerimize verelim istedik. Kırşehir'de toplu taşıma araçlarını en çok kullanan öğrencilere yeni yıl itibarıyla biniş ücretleri 1,5 lira olarak uygulanacak, ilk kart ücretleri de almayacağız. Kırşehir Belediyesi olarak her zaman yeniliklere, güzelliklere, kolaylıklara öncü olduk. Öğrencilerimizin hayatını kolaylaştıracak, onları mutlu ve huzurlu edecek her projenin altına imzamızı atıyoruz."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye otobüslerinde "Akıllı Kart" kullanan öğrencilerin 1,5 liraya seyahat edeceğini bildirdi.Bahçeci,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye otobüslerinde "Akıllı Kart" kullanan öğrencilerin 1,5 liraya seyahat edeceğini bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, kent genelinde hizmet veren belediye otobüslerinde yeni yılın başlamasıyla öğrenci biletlerini 1,5 lira olarak belirlediklerini ifade etti.

Öğrenciler için ilk kart alımlarında alınan ücreti de kaldırdıklarını vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"2019 yılının ilk müjdesini öğrenci kardeşlerimize verelim istedik. Kırşehir'de toplu taşıma araçlarını en çok kullanan öğrencilere yeni yıl itibarıyla biniş ücretleri 1,5 lira olarak uygulanacak, ilk kart ücretleri de almayacağız. Kırşehir Belediyesi olarak her zaman yeniliklere, güzelliklere, kolaylıklara öncü olduk. Öğrencilerimizin hayatını kolaylaştıracak, onları mutlu ve huzurlu edecek her projenin altına imzamızı atıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.