pendik escort bayan
ak

Belediye Meclisi Üyelerinden Ülke Savunmasına Destek

05.03.2018 - 18:13, Güncelleme: 05.03.2018 - 18:13
 

Belediye Meclisi Üyelerinden Ülke Savunmasına Destek

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Meclisi üyeleri, yıl sonuna kadar elde edecekleri tüm huzur hakkı alacaklarını Savunma Sanayi Destekleme Fonu'na bağışlama...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Meclisi üyeleri, yıl sonuna kadar elde edecekleri tüm huzur hakkı alacaklarını Savunma Sanayi Destekleme Fonu'na bağışlama kararı aldı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar başkanlığında yapılan meclis toplantısında, yıl sonuna kadar hak kazanılacak huzur haklarının, Savunma Sanayi Destekleme Fonu'na bağışlanması teklifi ele alındı. Meclis üyeleri teklifi oy birliğiyle kabul etti. Çolakbayrakdar, sergilenen duyarlılık dolayısıyla meclis üyelerine teşekkür ederek, şunları kaydetti: "Yerli ve milli üretime destek olmak amacıyla yıl sonuna kadar devam edecek olan meclis toplantılarımızdaki huzur haklarımızdaki alınacak ücretleri, Savunma Sanayi Destekleme Fonuna katkı olarak göndereceğiz. Bundan dolayı meclis üyelerimizin göstermiş olduğu duyarlılık takdire şayandır. Kahraman ordumuz Afrin'de muzafferiyetle döner diye dua ediyoruz." Toplantıda ayrıca gündemdeki 16 madde görüşülerek karara bağlandı.
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Meclisi üyeleri, yıl sonuna kadar elde edecekleri tüm huzur hakkı alacaklarını Savunma Sanayi Destekleme Fonu'na bağışlama...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Meclisi üyeleri, yıl sonuna kadar elde edecekleri tüm huzur hakkı alacaklarını Savunma Sanayi Destekleme Fonu'na bağışlama kararı aldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar başkanlığında yapılan meclis toplantısında, yıl sonuna kadar hak kazanılacak huzur haklarının, Savunma Sanayi Destekleme Fonu'na bağışlanması teklifi ele alındı.

Meclis üyeleri teklifi oy birliğiyle kabul etti.

Çolakbayrakdar, sergilenen duyarlılık dolayısıyla meclis üyelerine teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Yerli ve milli üretime destek olmak amacıyla yıl sonuna kadar devam edecek olan meclis toplantılarımızdaki huzur haklarımızdaki alınacak ücretleri, Savunma Sanayi Destekleme Fonuna katkı olarak göndereceğiz. Bundan dolayı meclis üyelerimizin göstermiş olduğu duyarlılık takdire şayandır. Kahraman ordumuz Afrin'de muzafferiyetle döner diye dua ediyoruz."

Toplantıda ayrıca gündemdeki 16 madde görüşülerek karara bağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.