pendik escort bayan
ak

Belediye Konservatuarına Başvurular Sürüyor

07.09.2017 - 14:43, Güncelleme: 07.09.2017 - 14:43
 

Belediye Konservatuarına Başvurular Sürüyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'na ön kayıtlarda 2 bin 465 öğrenci başvuru yaptı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'na ön kayıtlarda 2 bin 465 öğrenci başvuru yaptı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 2017-2018 eğitim öğretim dönemi için kayıtlar devam ediyor.Bu yıl, gitar, bağlama, keman, yan flüt, tiyatro, ud, piyano, hey, vurmalı çalgılar, resim, klarnet, kanun, diksiyon, makam, tasavvuf koro gibi 21 branşta kurs açılacak. Yeni eğitim öğretim yılında, sadece yetişkinler için değil çocuklar için de kurslar açılacak.Yetişkinler için yapılacak yetenek sınavları ise 23-24 Eylül tarihlerinde yapılacak. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı merkez binası ve Setenönü Şubesi'nde bu sezon 80 usta öğretici nezaretinde verilecek olan konservatuvar eğitimi, 2018 Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek. Kurslar sonunda öğrencilere Milli Eğitim onaylı sertifika verilecek.Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nın 2017-2018 dönemi için ön kayıtlar 16 Eylül'de sona eriyor.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'na ön kayıtlarda 2 bin 465 öğrenci başvuru yaptı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'na ön kayıtlarda 2 bin 465 öğrenci başvuru yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 2017-2018 eğitim öğretim dönemi için kayıtlar devam ediyor.

Bu yıl, gitar, bağlama, keman, yan flüt, tiyatro, ud, piyano, hey, vurmalı çalgılar, resim, klarnet, kanun, diksiyon, makam, tasavvuf koro gibi 21 branşta kurs açılacak.

Yeni eğitim öğretim yılında, sadece yetişkinler için değil çocuklar için de kurslar açılacak.

Yetişkinler için yapılacak yetenek sınavları ise 23-24 Eylül tarihlerinde yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı merkez binası ve Setenönü Şubesi'nde bu sezon 80 usta öğretici nezaretinde verilecek olan konservatuvar eğitimi, 2018 Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek.

Kurslar sonunda öğrencilere Milli Eğitim onaylı sertifika verilecek.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nın 2017-2018 dönemi için ön kayıtlar 16 Eylül'de sona eriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.