pendik escort bayan
ak

Belediye Ekipleri Kuşlara Yem Bıraktı

22.11.2017 - 11:08, Güncelleme: 22.11.2017 - 11:08
 

Belediye Ekipleri Kuşlara Yem Bıraktı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de belediye ekipleri, kar yağışı sonrası yem bulmakta zorlanan kuşlar için park ve bahçelere yem bıraktı.Belediye Park ve...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de belediye ekipleri, kar yağışı sonrası yem bulmakta zorlanan kuşlar için park ve bahçelere yem bıraktı.Belediye Park ve Bahçe Müdürlüğü ekiplerinin geçen yıl ahşaptan yaptırıp, kent genelindeki belirli alanlara bıraktığı kuş yemliklerine yem bırakan görevliler, soğuk kış günlerinde hayatta kalmalarına yardımcı oluyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, dün akşam saatlerine kadar etkili olan ve kenti beyaz örtüyle kaplayan kar yağışı sonrası başlatılan çalışmanın kış mevsimi boyunca süreceği bildirildi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de belediye ekipleri, kar yağışı sonrası yem bulmakta zorlanan kuşlar için park ve bahçelere yem bıraktı.Belediye Park ve...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de belediye ekipleri, kar yağışı sonrası yem bulmakta zorlanan kuşlar için park ve bahçelere yem bıraktı.

Belediye Park ve Bahçe Müdürlüğü ekiplerinin geçen yıl ahşaptan yaptırıp, kent genelindeki belirli alanlara bıraktığı kuş yemliklerine yem bırakan görevliler, soğuk kış günlerinde hayatta kalmalarına yardımcı oluyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, dün akşam saatlerine kadar etkili olan ve kenti beyaz örtüyle kaplayan kar yağışı sonrası başlatılan çalışmanın kış mevsimi boyunca süreceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.