pendik escort bayan
ak

Belediye Çalışanlarına Yangın Eğitimi Verildi

26.03.2018 - 20:03, Güncelleme: 26.03.2018 - 20:03
 

Belediye Çalışanlarına Yangın Eğitimi Verildi

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesinde, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı işbirliğiyle belediye çalışanlarına yangın eğitimi verildi....

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesinde, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı işbirliğiyle belediye çalışanlarına yangın eğitimi verildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kocasinan Belediyesinin atölyesinde gerçekleştirilen eğitimde, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, belediye çalışanlarına uygulamalı olarak yangın eğitimi verdi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, eğitimle ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:"Düzenlediğimiz eğitim programlarıyla çalışanlarımızın sürekli bilgi birikimini artırıyoruz. Bu eğitimle de çalışanlarımız herhangi bir yangın durumunda en kısa sürede yapılması gerekenleri öğrendi. Yangına donanımlı bir şekilde müdahale edilmesi hayatı önem taşımaktadır. Bizim önceliğimiz özellikle çalışanlarımızın can güvenliğini sağlayabilmektir. Bu ve buna benzer eğitim çalışmalarımız devam edecek."
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesinde, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı işbirliğiyle belediye çalışanlarına yangın eğitimi verildi....

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesinde, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı işbirliğiyle belediye çalışanlarına yangın eğitimi verildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kocasinan Belediyesinin atölyesinde gerçekleştirilen eğitimde, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, belediye çalışanlarına uygulamalı olarak yangın eğitimi verdi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, eğitimle ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Düzenlediğimiz eğitim programlarıyla çalışanlarımızın sürekli bilgi birikimini artırıyoruz. Bu eğitimle de çalışanlarımız herhangi bir yangın durumunda en kısa sürede yapılması gerekenleri öğrendi. Yangına donanımlı bir şekilde müdahale edilmesi hayatı önem taşımaktadır. Bizim önceliğimiz özellikle çalışanlarımızın can güvenliğini sağlayabilmektir. Bu ve buna benzer eğitim çalışmalarımız devam edecek."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.