pendik escort bayan
ak

Belediye Çalışanlarına "Öfke Ve Stresle Mücadele Eğitimi"

04.04.2017 - 13:38, Güncelleme: 04.04.2017 - 13:38
 

Belediye Çalışanlarına "Öfke Ve Stresle Mücadele Eğitimi"

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu son sınıf öğrencileri tarafından saha uygulama...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu son sınıf öğrencileri tarafından saha uygulama çalışmaları kapsamında Avanos Belediyesi çalışanlarına stresle mücadele konulu eğitim verildi.Belediye toplantı salonundaki seminerde konuşan NEÜ öğrencisi Şeyma Benli, öfke ve stresin çeşitli korku ve endişeler nedeniyle oluştuğunu dile getirdi.Güven kaybı, haksızlık korkusu, suçlanma korkusu, onaylanmama ve aşağılanma korkularının stres ve öfkenin temel unsuru olduğunu belirten Benli, "O nedenle kişinin kendine güvenmesi ve kendisi ile barışık yaşaması çok önemlidir." dedi.Benli, görevleri gereği belediye çalışanlarının karşılaştığı stresli olayların günlük yaşamlarının bir parçası haline gelmekte olduğunu ifade etti.NEÜ Sağlık Hizmetleri MYO öğrencilerinin, proje kapsamında kentteki çeşitli kurum ve kuruluşlarda öfke ve stres kontrolü eğitimlerini sürdüreceği bildirildi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu son sınıf öğrencileri tarafından saha uygulama...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu son sınıf öğrencileri tarafından saha uygulama çalışmaları kapsamında Avanos Belediyesi çalışanlarına stresle mücadele konulu eğitim verildi.

Belediye toplantı salonundaki seminerde konuşan NEÜ öğrencisi Şeyma Benli, öfke ve stresin çeşitli korku ve endişeler nedeniyle oluştuğunu dile getirdi.

Güven kaybı, haksızlık korkusu, suçlanma korkusu, onaylanmama ve aşağılanma korkularının stres ve öfkenin temel unsuru olduğunu belirten Benli, "O nedenle kişinin kendine güvenmesi ve kendisi ile barışık yaşaması çok önemlidir." dedi.

Benli, görevleri gereği belediye çalışanlarının karşılaştığı stresli olayların günlük yaşamlarının bir parçası haline gelmekte olduğunu ifade etti.

NEÜ Sağlık Hizmetleri MYO öğrencilerinin, proje kapsamında kentteki çeşitli kurum ve kuruluşlarda öfke ve stres kontrolü eğitimlerini sürdüreceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.