pendik escort bayan
ak

Belediye Başkanları Ürdün'de

10.07.2019 - 09:53, Güncelleme: 10.07.2019 - 09:53
 

Belediye Başkanları Ürdün'de

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ve Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, Ürdün'de gerçekleştirilen...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ve Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, Ürdün'de gerçekleştirilen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı'nın (UCLG-MEWA) kongresine katıldı.UCLG-MEWA 2019-2022 dönemi yönetim organlarının yanı sıra komiteleri için Başkanlık Divanı seçimlerinin gerçekleştirileceği kongre Ürdün'ün başkenti Amman'da gerçekleştiriyor. İlgili belediyelerden yapılan yazılı açıklamada, yerel yönetimler arasında işbirliği oluşturan ve dünya genelindeki yerel yönetimleri bir şemsiye altında toplayan UCLG-MEWA kongresine katılan Arı, Aktürk ve Süslü'nün, üç gün sürecek olan oturumlarda dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen belediye başkanları ile bir araya geleceği belirtildi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ve Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, Ürdün'de gerçekleştirilen...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ve Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, Ürdün'de gerçekleştirilen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı'nın (UCLG-MEWA) kongresine katıldı.

UCLG-MEWA 2019-2022 dönemi yönetim organlarının yanı sıra komiteleri için Başkanlık Divanı seçimlerinin gerçekleştirileceği kongre Ürdün'ün başkenti Amman'da gerçekleştiriyor.

İlgili belediyelerden yapılan yazılı açıklamada, yerel yönetimler arasında işbirliği oluşturan ve dünya genelindeki yerel yönetimleri bir şemsiye altında toplayan UCLG-MEWA kongresine katılan Arı, Aktürk ve Süslü'nün, üç gün sürecek olan oturumlarda dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen belediye başkanları ile bir araya geleceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.