pendik escort bayan
ak

Belediye Başkanın Eşinden Yeni Annelere Ziyaret

05.10.2016 - 14:08, Güncelleme: 05.10.2016 - 14:08
 

Belediye Başkanın Eşinden Yeni Annelere Ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın, Sivas merkezde yeni bebeği olan bazı aileleri evlerinde ziyaret ederek tebrik etti.Sivas...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın, Sivas merkezde yeni bebeği olan bazı aileleri evlerinde ziyaret ederek tebrik etti.Sivas belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Sivas belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliğiyle asgari ücretli ailelerden yeni bebeği olanlara, üzerinde "Hoş Geldin Minik Hemşehrim" yazılı içerisinde zıbın, taşınabilir beşik, ana kucağı, bebek maması ve bebek çantası bulunan yeni doğan bebek seti hediye edildi. Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın da bu kapsamda yeni doğum yapan anneleri ziyaret ederek onların istek ve taleplerini dinleyerek, bebeklerinin sağlıklı şekilde büyümesini temenni etti. Uygulamadan memnun olan anneler de Aydın'a nezaketinden dolayı teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın, Sivas merkezde yeni bebeği olan bazı aileleri evlerinde ziyaret ederek tebrik etti.Sivas...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın, Sivas merkezde yeni bebeği olan bazı aileleri evlerinde ziyaret ederek tebrik etti.

Sivas belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Sivas belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliğiyle asgari ücretli ailelerden yeni bebeği olanlara, üzerinde "Hoş Geldin Minik Hemşehrim" yazılı içerisinde zıbın, taşınabilir beşik, ana kucağı, bebek maması ve bebek çantası bulunan yeni doğan bebek seti hediye edildi.

Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın da bu kapsamda yeni doğum yapan anneleri ziyaret ederek onların istek ve taleplerini dinleyerek, bebeklerinin sağlıklı şekilde büyümesini temenni etti.

Uygulamadan memnun olan anneler de Aydın'a nezaketinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.