pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediye Başkanı Yüksel Toki'de İncelemelerde Bulundu

03.05.2019 - 09:58, Güncelleme: 03.05.2019 - 09:58
 

Belediye Başkanı Yüksel Toki'de İncelemelerde Bulundu

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan 2. etap binalarında incelemede bulundu.TOKİ'den...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan 2. etap binalarında incelemede bulundu.TOKİ'den gelen teknik ekiple birlikte binaları gezen Yüksel, çalışmalar hakkında bilgi aldı.İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Yüksel, "Yapımı devam eden 460 konutluk binalara başvuru yapan tüm hak sahiplerine kura çekiminde evleri çıkmıştır. Yani ev almayan kimse kalmamıştır. Talep olmayan bazı daireler bulunmaktadır. Bu daireler ise TOKİ idaresi tarafından daha sonradan satışa tekrar çıkacaktır." dedi.TOKİ'den ev almaya hak kazananların ikametgahlarını ilçeye aldırmalarını da isteyen Yüksel, "İlçemizin gelişmesi ve büyümesine katkı sağlamak amacıyla, buradan ev alan ailelerimizin ikametgah kayıtlarını hemen almalarını arzu ediyoruz. Ev sahibi olan tüm ailelerimize iyi günlerde oturmalarını arzu ediyorum. İnşallah bu yaz sonu olmadan her hangi bir aksaklık olmazsa daire sahipleri konutlarına geçmiş olacaklar." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan 2. etap binalarında incelemede bulundu.TOKİ'den...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan 2. etap binalarında incelemede bulundu.

TOKİ'den gelen teknik ekiple birlikte binaları gezen Yüksel, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Yüksel, "Yapımı devam eden 460 konutluk binalara başvuru yapan tüm hak sahiplerine kura çekiminde evleri çıkmıştır. Yani ev almayan kimse kalmamıştır. Talep olmayan bazı daireler bulunmaktadır. Bu daireler ise TOKİ idaresi tarafından daha sonradan satışa tekrar çıkacaktır." dedi.

TOKİ'den ev almaya hak kazananların ikametgahlarını ilçeye aldırmalarını da isteyen Yüksel, "İlçemizin gelişmesi ve büyümesine katkı sağlamak amacıyla, buradan ev alan ailelerimizin ikametgah kayıtlarını hemen almalarını arzu ediyoruz. Ev sahibi olan tüm ailelerimize iyi günlerde oturmalarını arzu ediyorum. İnşallah bu yaz sonu olmadan her hangi bir aksaklık olmazsa daire sahipleri konutlarına geçmiş olacaklar." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.