pendik escort bayan
ak

Belediye Başkanı Yaşar Meclis Üyeleriyle Buluştu

18.04.2019 - 11:04, Güncelleme: 18.04.2019 - 11:04
 

Belediye Başkanı Yaşar Meclis Üyeleriyle Buluştu

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yeni seçilen meclis üyeleriyle bir araya geldi. Yaşar, seçilen meclis üyelerinin halka karşı sorumlu...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yeni seçilen meclis üyeleriyle bir araya geldi. Yaşar, seçilen meclis üyelerinin halka karşı sorumlu olduklarını söyledi.İlçeyi 5 yıl boyunca birlikte yöneteceklerini dile getiren Yaşar, "Sizlerin kararları bizim için çok önemli. 10 yılda Yenimahalle'de çok güzel işlere imza attık. Bu dönemde de aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Bize oy verdi, vermedi diye kimseyi ayırmayacağız." dedi.Bugüne kadar belediye olarak hizmet verdikleri kimsenin düşüncesine bakmadıklarını, herkesi Allah'ın yarattığı bir kul, Türkiye Cumhuriyeti'nin eşit yurttaşı olarak gördüklerini anlatan Yaşar, herkese eşit hizmet götürdüklerini, bundan sonra da bu şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Yaşar, "Bugüne kadar hiçbir vatandaşıma kapılarımı kapatmadım. Siz de böyle yapın. Vatandaşlar sizin kapınızı çaldığında onlara yardımcı olun. Kanunların verdiği yetkilerin dışına çıkmayın. Yeni dönemde Yenimahalle bambaşka bir çehreye kavuşacak. Seçimler bitti, artık çalışma ve üretme zamanı. Bugünden sonra Yenimahalle için her şeyin daha güzelini yapmak için çalışacağız. Ortak akılla Yenimahalle'yi yöneteceğiz." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yeni seçilen meclis üyeleriyle bir araya geldi. Yaşar, seçilen meclis üyelerinin halka karşı sorumlu...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yeni seçilen meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Yaşar, seçilen meclis üyelerinin halka karşı sorumlu olduklarını söyledi.

İlçeyi 5 yıl boyunca birlikte yöneteceklerini dile getiren Yaşar, "Sizlerin kararları bizim için çok önemli. 10 yılda Yenimahalle'de çok güzel işlere imza attık. Bu dönemde de aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Bize oy verdi, vermedi diye kimseyi ayırmayacağız." dedi.

Bugüne kadar belediye olarak hizmet verdikleri kimsenin düşüncesine bakmadıklarını, herkesi Allah'ın yarattığı bir kul, Türkiye Cumhuriyeti'nin eşit yurttaşı olarak gördüklerini anlatan Yaşar, herkese eşit hizmet götürdüklerini, bundan sonra da bu şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Yaşar, "Bugüne kadar hiçbir vatandaşıma kapılarımı kapatmadım. Siz de böyle yapın. Vatandaşlar sizin kapınızı çaldığında onlara yardımcı olun. Kanunların verdiği yetkilerin dışına çıkmayın. Yeni dönemde Yenimahalle bambaşka bir çehreye kavuşacak. Seçimler bitti, artık çalışma ve üretme zamanı. Bugünden sonra Yenimahalle için her şeyin daha güzelini yapmak için çalışacağız. Ortak akılla Yenimahalle'yi yöneteceğiz." diye konuştu.



Belediye Başkanı Yaşar Meclis Üyeleriyle Buluştu

Belediye Başkanı Yaşar Meclis Üyeleriyle Buluştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.