pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediye Başkanı Yaşar, İftar Programına Katıldı

31.05.2018 - 11:58, Güncelleme: 31.05.2018 - 11:58
 

Belediye Başkanı Yaşar, İftar Programına Katıldı

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar, Şereflikoçhisarlılar Derneğinin düzenlediği iftar programına katıldı. Belediyeden yapılan...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar, Şereflikoçhisarlılar Derneğinin düzenlediği iftar programına katıldı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye bünyesindeki İlkadım Salonu'nda düzenlenen program, ilahi ve duaların okunmasıyla başladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, burada yaptığı konuşmada, ramazanın kendine yakışır şekilde, kavgadan ve gürültüden uzak yaşanabilmesi için 9 yıldır çalıştıklarını söyledi. Gençlerin, çocukların, yaşlıların, herkesin iftar sofralarında bir araya gelmesinin, ibadetini gerçekleştirmesinin ülke huzurunun devamı açısından önem taşıdığını anlatan Yaşar, şunları kaydetti:"Birlik ve beraberliğin, paylaşmanın ne olduğunu bize hatırlatan bu mübarek ayda hepimiz hoşgörülü olmalıyız. En önemli ay olan ramazanda kardeşlik, barış ve sevgi kavramları daha önem kazanmaktadır. Sadece aç kalarak değil, kin, nefret ve dedikodudan uzak, geçmişimizde olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik içinde ramazan ayını geçirmeliyiz. Biz kimseyi ayırmadan, eşit yurttaşlık bilincini yaşatarak çalıştık. Cami de yaptım, cemevi de. Bu nedenle diyoruz ki ramazanın coşkusu da bizim, muharremin acısı da."
ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar, Şereflikoçhisarlılar Derneğinin düzenlediği iftar programına katıldı. Belediyeden yapılan...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar, Şereflikoçhisarlılar Derneğinin düzenlediği iftar programına katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye bünyesindeki İlkadım Salonu'nda düzenlenen program, ilahi ve duaların okunmasıyla başladı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, burada yaptığı konuşmada, ramazanın kendine yakışır şekilde, kavgadan ve gürültüden uzak yaşanabilmesi için 9 yıldır çalıştıklarını söyledi.

Gençlerin, çocukların, yaşlıların, herkesin iftar sofralarında bir araya gelmesinin, ibadetini gerçekleştirmesinin ülke huzurunun devamı açısından önem taşıdığını anlatan Yaşar, şunları kaydetti:

"Birlik ve beraberliğin, paylaşmanın ne olduğunu bize hatırlatan bu mübarek ayda hepimiz hoşgörülü olmalıyız. En önemli ay olan ramazanda kardeşlik, barış ve sevgi kavramları daha önem kazanmaktadır. Sadece aç kalarak değil, kin, nefret ve dedikodudan uzak, geçmişimizde olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik içinde ramazan ayını geçirmeliyiz. Biz kimseyi ayırmadan, eşit yurttaşlık bilincini yaşatarak çalıştık. Cami de yaptım, cemevi de. Bu nedenle diyoruz ki ramazanın coşkusu da bizim, muharremin acısı da."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.