pendik escort bayan
ak

Belediye Başkanı Ve Zabıtaya Bıçaklı Saldırı

22.02.2018 - 08:58, Güncelleme: 22.02.2018 - 08:58
 

Belediye Başkanı Ve Zabıtaya Bıçaklı Saldırı

Kayseri'de, Yahyalı İlçe Belediye Başkanı Öztürk ile zabıta memuru, saldırıda yaralandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde Belediye Başkanı Esat Öztürk ile bir zabıta memuru, bıçaklı saldırıda yaralandı.Seydili Mahallesi'ndeki arazisinden yol açılmasına karşı çıktığı öne sürülen Mehmet A, belediye ekiplerinin yürüttüğü yol çalışmalarını kontrol için bölgeye gelen Öztürk ile zabıta memuru Sinan Sivritepe'yi bıçakla yaraladı.Yahyalı Devlet Hastanesinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan Öztürk ambulans helikopterle, Sivritepe de ambulansla Kayseri'ye sevk edildi.Mehmet A'nın gözaltına alındığı, soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.
Kayseri'de, Yahyalı İlçe Belediye Başkanı Öztürk ile zabıta memuru, saldırıda yaralandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde Belediye Başkanı Esat Öztürk ile bir zabıta memuru, bıçaklı saldırıda yaralandı.

Seydili Mahallesi'ndeki arazisinden yol açılmasına karşı çıktığı öne sürülen Mehmet A, belediye ekiplerinin yürüttüğü yol çalışmalarını kontrol için bölgeye gelen Öztürk ile zabıta memuru Sinan Sivritepe'yi bıçakla yaraladı.

Yahyalı Devlet Hastanesinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan Öztürk ambulans helikopterle, Sivritepe de ambulansla Kayseri'ye sevk edildi.

Mehmet A'nın gözaltına alındığı, soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.