pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediye Başkanı Çelik'in Sanayi Esnafını Ziyareti

28.07.2017 - 18:18, Güncelleme: 28.07.2017 - 18:18
 

Belediye Başkanı Çelik'in Sanayi Esnafını Ziyareti

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yeni sanayi esnafını ziyaret ederek sohbet etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yeni sanayi esnafını ziyaret ederek sohbet etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Çelik ile AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden cuma namazını yeni sanayideki İmam-ı Gazali Camii'nde kıldı. Cuma namazı çıkışı, Oto Sanatkarlar Odasına geçen Başkan Çelik esnaflarla bir süre sohbet etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Çelik, sürekli halkın ve esnafın içinde olduklarını belirterek, taleplere cevap vermek için çalıştıklarını söyledi.
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yeni sanayi esnafını ziyaret ederek sohbet etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yeni sanayi esnafını ziyaret ederek sohbet etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Çelik ile AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden cuma namazını yeni sanayideki İmam-ı Gazali Camii'nde kıldı.

Cuma namazı çıkışı, Oto Sanatkarlar Odasına geçen Başkan Çelik esnaflarla bir süre sohbet etti.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Çelik, sürekli halkın ve esnafın içinde olduklarını belirterek, taleplere cevap vermek için çalıştıklarını söyledi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.