pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediye Başkanı Bahçeci'den Esnaf Ziyareti

16.12.2018 - 11:38, Güncelleme: 16.12.2018 - 11:38
 

Belediye Başkanı Bahçeci'den Esnaf Ziyareti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, görevde bulundukları 10 yılda şehirde birçok hayali gerçeğe dönüştürerek, ötelenen hizmetleri...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, görevde bulundukları 10 yılda şehirde birçok hayali gerçeğe dönüştürerek, ötelenen hizmetleri tamamladıklarını bildirdi.Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Terme Caddesi ve Uzun Çarşı mevkilerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirtti.Esnafların yanı sıra görüştüğü vatandaşların da talep ve görüşlerini alarak ilgili birimlere talimat verdiğini anlatan Bahçeci, ulaşımdan eğitime, altyapıdan yeşil alanlara, kültürden sosyal projelere kadar farklı alanlarda hizmetler sunduklarını vurguladı.İnsan odaklı belediyecilik anlayışını savunduklarını aktaran Bahçeci, şunları kaydetti:"Kırşehir halkının yaşam kalitesini ileri seviyeye taşımak için çalışıyoruz ve önümüzdeki dönemde çalışmalarımız durmadan devam edecek. Bizim bütün çalışmalarımızın temelinde Kırşehir'in daha güzel ve modern bir yapıya bürünmesi var. Bizi göreve getiren halkımızın güvenini ve desteğini boşa çıkarmamak için her gün daha fazla çalışmamız gerekiyor. Yoğun belediye çalışmalarımıza rağmen halkımızla iç içe olmaya özen gösteriyoruz. Çok çalışmak bizim bu şehre karşı sorumluluğumuzdur. Kırşehir Belediyesindeki çalışma arkadaşlarımızla sürekli istişare ediyoruz. 10 yılda şehrimize önemli hizmetleri birlikte kazandırdık. Birçok hayali gerçeğe dönüştürerek, ötelenen hizmetleri tamamlamak adına elimizi taşın altına koyduk. Mesai mefhumu gözetmeksizin, gece gündüz bu kadim şehre hizmet ettik. Yapılmaz denen ne varsa üzerine kararlılıkla giderek yapıyoruz."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, görevde bulundukları 10 yılda şehirde birçok hayali gerçeğe dönüştürerek, ötelenen hizmetleri...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, görevde bulundukları 10 yılda şehirde birçok hayali gerçeğe dönüştürerek, ötelenen hizmetleri tamamladıklarını bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Terme Caddesi ve Uzun Çarşı mevkilerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirtti.

Esnafların yanı sıra görüştüğü vatandaşların da talep ve görüşlerini alarak ilgili birimlere talimat verdiğini anlatan Bahçeci, ulaşımdan eğitime, altyapıdan yeşil alanlara, kültürden sosyal projelere kadar farklı alanlarda hizmetler sunduklarını vurguladı.

İnsan odaklı belediyecilik anlayışını savunduklarını aktaran Bahçeci, şunları kaydetti:

"Kırşehir halkının yaşam kalitesini ileri seviyeye taşımak için çalışıyoruz ve önümüzdeki dönemde çalışmalarımız durmadan devam edecek. Bizim bütün çalışmalarımızın temelinde Kırşehir'in daha güzel ve modern bir yapıya bürünmesi var. Bizi göreve getiren halkımızın güvenini ve desteğini boşa çıkarmamak için her gün daha fazla çalışmamız gerekiyor. Yoğun belediye çalışmalarımıza rağmen halkımızla iç içe olmaya özen gösteriyoruz. Çok çalışmak bizim bu şehre karşı sorumluluğumuzdur. Kırşehir Belediyesindeki çalışma arkadaşlarımızla sürekli istişare ediyoruz. 10 yılda şehrimize önemli hizmetleri birlikte kazandırdık. Birçok hayali gerçeğe dönüştürerek, ötelenen hizmetleri tamamlamak adına elimizi taşın altına koyduk. Mesai mefhumu gözetmeksizin, gece gündüz bu kadim şehre hizmet ettik. Yapılmaz denen ne varsa üzerine kararlılıkla giderek yapıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.