pendik escort bayan
ak

Belediye Başkanı Bahçeci'den Değerlendirme Toplantısı

21.02.2018 - 17:48, Güncelleme: 21.02.2018 - 17:48
 

Belediye Başkanı Bahçeci'den Değerlendirme Toplantısı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları il, ilçe başkan ve yönetimleri ile bir araya geldi.Belediyeden...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları il, ilçe başkan ve yönetimleri ile bir araya geldi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Bahçeci, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları il, ilçe başkan ve yönetimleri ile değerlendirme toplantıları kapsamında buluştu.Değerlendirme toplantısında konuşan Bahçeci, her zaman için geleceğin teminatı olan gençlerin yanında olduklarını, belediye olarak yeni nesillere gelişmiş ve daha modern şehir bırakmak için çalıştıklarını aktardı.Siyasetçinin ana amacının, en büyük arzusu ve görevinin yaşadığı şehirde sorumlu olduğu insanlara huzur ve yaşanabilirlik sağlamak olduğunu vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:"Ne kadar yol, yeşil alan yaparsanız yapın, belediye olarak insanları mutlu edemiyorsanız, yaşanabilirlik sağlayamıyorsanız, o zaman başarılı değilsiniz. Çünkü belediyecilik çok yönlü ve her kesime ulaşılmasını gerektiren bir iştir. Kırşehir'i her hali ile seviyoruz. Ama daha güzel, daha yaşanabilir olması için yapılması gereken bir çok iş var. Belediye olarak 9 yılımızı tamamladık. Bu 9 yılda öncelikle altyapımızı en iyi şekilde yaptık. Temellerimizi sağlam attık. Önemli işleri bitirmiş olduk, İnşallah kalan yıllarımızda da özellikle kalıcı projelerle, büyük projelerle işlerimize devam edeceğiz. Gençlerimizin görüşlerini alarak, onları dinleyip, kendi istikametimizi de ona göre çizeceğiz. Doğru yolda ilerlemek içinde gençlerimizle yaptığımız buluşmalar ve toplantılar gerçekten çok faydalı oluyor."Konuşmaların ardından, kentte yapılan hizmetler hakkında sunum yapıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları il, ilçe başkan ve yönetimleri ile bir araya geldi.Belediyeden...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları il, ilçe başkan ve yönetimleri ile bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Bahçeci, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları il, ilçe başkan ve yönetimleri ile değerlendirme toplantıları kapsamında buluştu.

Değerlendirme toplantısında konuşan Bahçeci, her zaman için geleceğin teminatı olan gençlerin yanında olduklarını, belediye olarak yeni nesillere gelişmiş ve daha modern şehir bırakmak için çalıştıklarını aktardı.

Siyasetçinin ana amacının, en büyük arzusu ve görevinin yaşadığı şehirde sorumlu olduğu insanlara huzur ve yaşanabilirlik sağlamak olduğunu vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Ne kadar yol, yeşil alan yaparsanız yapın, belediye olarak insanları mutlu edemiyorsanız, yaşanabilirlik sağlayamıyorsanız, o zaman başarılı değilsiniz. Çünkü belediyecilik çok yönlü ve her kesime ulaşılmasını gerektiren bir iştir. Kırşehir'i her hali ile seviyoruz. Ama daha güzel, daha yaşanabilir olması için yapılması gereken bir çok iş var. Belediye olarak 9 yılımızı tamamladık. Bu 9 yılda öncelikle altyapımızı en iyi şekilde yaptık. Temellerimizi sağlam attık. Önemli işleri bitirmiş olduk, İnşallah kalan yıllarımızda da özellikle kalıcı projelerle, büyük projelerle işlerimize devam edeceğiz. Gençlerimizin görüşlerini alarak, onları dinleyip, kendi istikametimizi de ona göre çizeceğiz. Doğru yolda ilerlemek içinde gençlerimizle yaptığımız buluşmalar ve toplantılar gerçekten çok faydalı oluyor."

Konuşmaların ardından, kentte yapılan hizmetler hakkında sunum yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.