pendik escort bayan
ak

Belediye Başkanı Aydın'dan Sivas Belediyespor İçin Yemek

28.10.2017 - 17:03, Güncelleme: 28.10.2017 - 17:03
 

Belediye Başkanı Aydın'dan Sivas Belediyespor İçin Yemek

SİVAS (AA) - Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas Belediyespor'a için yemek programı düzenledi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kütük Ev'de...

SİVAS (AA) - Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas Belediyespor'a için yemek programı düzenledi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kütük Ev'de düzenlenen yemekte konuşan Aydın, Belediyepor'un başarılı gidişatınının kendisini mutlu ettiğini belirtti.Aydın, "Bulunduğu ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şehrimizi en iyi şekilde temsil eden Belediyespor'umuzun siz değerli teknik heyet ve futbolcularını kutluyorum. İnanıyorum ki bundan önce olduğu gibi bundan sonra da başarılarınızın daha fazla üstüne koyacaksınız. Bizim desteğimiz herzaman sizinle. Şahsım ve Sivas halkı adına sizlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Karaman da şunları kaydetti: "Göreve geldiğimiz günden itibaren Başkanımız herzaman yanımızda ve bize güç veriyor. Kulübümüzün başarılarını takdir etmesi ve böyle bir programda ağırlaması bizleri onure etmiştir. Büyük bir moral kaynağı olmuştur. Başkanımıza, teknik heyet, yönetim kurulu ve futbolcularımız adına çok teşekkür ediyorum. İnşallah başarılarımız kendisiyle beraber devam edecektir. Bu takım sezon sonunda amaçladığımız hedef olan TFF 1. lige çıkacaktır."Programa, kulübün ikinci başkanları Ali İzgi, Harun Budaklı ile Teknik Direktör Serdar Bozkurt, yardımcı hocalar Aytekin Kıran, Serkan Sevinç, Salih Aydın, Kulüp Müdürü Kurbani Bütüner, tesis sorumlusu Hayati Karaman, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı.
SİVAS (AA) - Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas Belediyespor'a için yemek programı düzenledi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kütük Ev'de...

SİVAS (AA) - Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas Belediyespor'a için yemek programı düzenledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kütük Ev'de düzenlenen yemekte konuşan Aydın, Belediyepor'un başarılı gidişatınının kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Aydın, "Bulunduğu ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şehrimizi en iyi şekilde temsil eden Belediyespor'umuzun siz değerli teknik heyet ve futbolcularını kutluyorum. İnanıyorum ki bundan önce olduğu gibi bundan sonra da başarılarınızın daha fazla üstüne koyacaksınız. Bizim desteğimiz herzaman sizinle. Şahsım ve Sivas halkı adına sizlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Karaman da şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimiz günden itibaren Başkanımız herzaman yanımızda ve bize güç veriyor. Kulübümüzün başarılarını takdir etmesi ve böyle bir programda ağırlaması bizleri onure etmiştir. Büyük bir moral kaynağı olmuştur. Başkanımıza, teknik heyet, yönetim kurulu ve futbolcularımız adına çok teşekkür ediyorum. İnşallah başarılarımız kendisiyle beraber devam edecektir. Bu takım sezon sonunda amaçladığımız hedef olan TFF 1. lige çıkacaktır."

Programa, kulübün ikinci başkanları Ali İzgi, Harun Budaklı ile Teknik Direktör Serdar Bozkurt, yardımcı hocalar Aytekin Kıran, Serkan Sevinç, Salih Aydın, Kulüp Müdürü Kurbani Bütüner, tesis sorumlusu Hayati Karaman, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.