pendik escort bayan
ak

Belediye Başkanı Aydın'dan Mhp'ye Ziyaret

27.03.2017 - 16:43, Güncelleme: 27.03.2017 - 16:43
 

Belediye Başkanı Aydın'dan Mhp'ye Ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, MHP İl Başkanlığı görevine getirilen Özkan Turan Nevruz ve Merkez İlçe Başkanı Metin Topçu'yu ziyaret...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, MHP İl Başkanlığı görevine getirilen Özkan Turan Nevruz ve Merkez İlçe Başkanı Metin Topçu'yu ziyaret etti. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın, ziyaretinde, Nevruz ve Topçu'nun görevlerinin hayırlı olmasını diledi.Siyasetin hizmet etme aracı olduğunu aktaran Aydın, "Dolayısıyla hizmeti yapan kişinin hangi partiye mensup olduğunun bir önemi yoktur. Mesele ülkenin, mesele Sivas’ın kazanmasıdır. Biz bu anlayışla hizmet etmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.Eksikliklerin tespiti için bu süreçte diğer partililerin uyarısını, doğrularda ise desteklerini beklediklerini belirten Aydın, şehri el birliğiyle ileriye taşımanın gayreti içinde olacaklarını vurguladı.16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının Türkiye'nin geleceği için atılan önemli bir adım olduğunu da vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:"Bu bir siyasi hareket değildir. Şu ana kadarki sistemle ülkemiz geride kalmıştır, bize güçlü iktidarlar lazım. Referandumu sadece AK Parti'nin, MHP'nin meselesi olarak değil, bu ülkeyi ileriye götürecek bir hizmet olarak görmek lazım. İnsana indirgendiğinde de hepimiz faniyiz kimin ne zaman ne olacağını Allah bilir. Bu Recep Tayyip Erdoğan'ın, Devlet Bahçeli'nin, Binali Yıldırım'ın kişisel meselesi olamaz. Biz aklıselimin ön plana çıkacağına inanıyoruz."Belediye çalışmaları hakkında da bilgi veren Aydın, Sivas'ın önemli ölçüde altyapısının tamamlandığını ve bundan sonra altyapıya çok fazla harcama yapılmayacağını belirtti. Önemli projeler hayata geçirildiğine dikkati çeken Aydın, bazı çalışmalar hakkında bilgi verdi. MHP İl Başkanı Nevruz ise ziyaretinden dolayı Aydın'a teşekkür ederek, "Sivas'ın sorunlarını konuştuk ve çözüm önerilerini dinledik. Başkanımıza Allah yardım etsin, bu noktada bizler her zaman başkanımızın yanındayız." açıklamasında bulundu. Halk oylamasına da değinen Nevruz, Sivas'ta yüzde 75 oranında "evet" oyu çıkmasını hedeflediklerini belirtti. MHP Merkez İlçe Başkanı Metin Topçu da Aydın'a çalışmalarında başarı diledi.
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, MHP İl Başkanlığı görevine getirilen Özkan Turan Nevruz ve Merkez İlçe Başkanı Metin Topçu'yu ziyaret...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, MHP İl Başkanlığı görevine getirilen Özkan Turan Nevruz ve Merkez İlçe Başkanı Metin Topçu'yu ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın, ziyaretinde, Nevruz ve Topçu'nun görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Siyasetin hizmet etme aracı olduğunu aktaran Aydın, "Dolayısıyla hizmeti yapan kişinin hangi partiye mensup olduğunun bir önemi yoktur. Mesele ülkenin, mesele Sivas’ın kazanmasıdır. Biz bu anlayışla hizmet etmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Eksikliklerin tespiti için bu süreçte diğer partililerin uyarısını, doğrularda ise desteklerini beklediklerini belirten Aydın, şehri el birliğiyle ileriye taşımanın gayreti içinde olacaklarını vurguladı.

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının Türkiye'nin geleceği için atılan önemli bir adım olduğunu da vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:

"Bu bir siyasi hareket değildir. Şu ana kadarki sistemle ülkemiz geride kalmıştır, bize güçlü iktidarlar lazım. Referandumu sadece AK Parti'nin, MHP'nin meselesi olarak değil, bu ülkeyi ileriye götürecek bir hizmet olarak görmek lazım. İnsana indirgendiğinde de hepimiz faniyiz kimin ne zaman ne olacağını Allah bilir. Bu Recep Tayyip Erdoğan'ın, Devlet Bahçeli'nin, Binali Yıldırım'ın kişisel meselesi olamaz. Biz aklıselimin ön plana çıkacağına inanıyoruz."

Belediye çalışmaları hakkında da bilgi veren Aydın, Sivas'ın önemli ölçüde altyapısının tamamlandığını ve bundan sonra altyapıya çok fazla harcama yapılmayacağını belirtti. Önemli projeler hayata geçirildiğine dikkati çeken Aydın, bazı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

MHP İl Başkanı Nevruz ise ziyaretinden dolayı Aydın'a teşekkür ederek, "Sivas'ın sorunlarını konuştuk ve çözüm önerilerini dinledik. Başkanımıza Allah yardım etsin, bu noktada bizler her zaman başkanımızın yanındayız." açıklamasında bulundu.

Halk oylamasına da değinen Nevruz, Sivas'ta yüzde 75 oranında "evet" oyu çıkmasını hedeflediklerini belirtti.

MHP Merkez İlçe Başkanı Metin Topçu da Aydın'a çalışmalarında başarı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.